Obavijesti

Show

Komentari 41

Murdoch: Wendi me varala s Blairom, to me skroz slomilo

Murdoch: Wendi me varala s Blairom, to me skroz slomilo
4

Svi su znali da me vara, o tome se pričalo, ali mi nitko nije htio otvoreno reći, kaže medijski mogul. Britanski premijer negira da je ikada imao aferu s Wendi Deng

VIDEO

Budući da je Rupert Murdoch (83) s Wendi Deng (45) potpisao predbračni ugovor, nije bilo komplikacija pri podjeli imovine. Ona je dobila stan, on imanje. Razveli su se za svega šest minuta. 

Ipak, medijskom mogulu razvod nije baš bio bezbolan kako se nekima čini. U intervjuu za časopis Fortune otkrio je detalje brakorazvodne parnice koju opisuje kao mučnu. Wendi je, naime, Murdocha navodno varala s britanskim premijerom Tonyjem Blairom (60). Kad je saznao da ga vara, Murdoch je bio shrvan. 

Deng se s ljubavnikom viđala na Murdochovom ranču, a družili su se i na jahti koju je Rupert nakon rastave odlučio prodati. 

- Čim sam saznao da me vara, vratio sam se iz Austrije kako bi ispitao osoblje. Svi su znali da me vara, o tome se pričalo, ali mi nitko nije htio otvoreno reći - rekao je Murdoch. Osoblju je, dodaje, bilo posebno neugodno kad je Blair došao u njegov stan pa su morali gledati kako Wendi i Tony hrane jedno drugo tijekom večere.

S kim ga je Wendi, s kojom je u braku bio 14 godina, varala saznao je tek nakon što su se razveli i to tako što je pročitao njen dnevnik u kojem je zapisivala dojmove sa sastanaka s Blairom. 

Blair je, naime, kum jednoj od dvije kćeri koje je Murdoch dobio s Wendi. Britanski premijer u braku je s Cherie Booth i negira da je imao aferu s Deng. Murdoch tvrdi da je okrenuo novu stranicu u životu. Kupio je vinograd i dva ogromna stana i uživa. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu