Obavijesti

Show

Komentari 18

Na ekrane stižu nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan'

Na ekrane stižu nove epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan'
3

Snimanje je bilo 2018. godine, a i u njima se sve vrti oko Izeta, kojeg je glumio sjajni Mustafa Nadarević. On je u studenom prošle godine preminuo, a snimanja novih epizoda bez njega neće biti

Prva epizoda serije “Lud, zbunjen, normalan” emitirana je 2. rujna 2007. godine. Danas, 14 godina kasnije, gledatelji od ovog tjedna na Novoj TV mogu gledati nove epizode.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Ove su snimane 2018. godine, a prikazat će se u ovoj “rundi” deset dosad neviđenih epizoda.

- Da je klinička slika kod osebujnih Fazlinovića redovito iznad svih okvira svjedoče nove zavrzlame i peripetije kod Izeta, Džebre, Damira i drugih likova hit serije. Gledatelji imaju priliku pogledati kako to izgleda kad u priču dođe još jedan Fazlinović. Naime, kod Izeta dolazi Nihad Fazlinović, sin Izetova brata Ismeta. Nihad će donijeti loše vijesti. Ismet je bolestan i treba mu 100.000 eura za transplantaciju srca... - dio je sadržaja koji se događaju kod Fazlinovićevih.

Tu su i dalje Samir, pa Marija, Čombe, Zgembo... Nesvakidašnjih događaja neće nedostajati. U ovim epizodama glumi i danas pokojni Mustafa Nadarević. Novih bez njega neće ni biti.

- Službeno je, poslije smrti Mustafe Nadarevića neće se snimati novi nastavci serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ - potvrdio je nakon smrti velikoga glumca scenariost Feđa Isović ono što je većina fanova pretpostavljala.

Vraća se hit serija 'Lud, zbunjen, normalan', a nove epizode su posljednje što je Mustafa snimio
Vraća se hit serija 'Lud, zbunjen, normalan', a nove epizode su posljednje što je Mustafa snimio

Mustafa Nadarević je preminuo prošlog studenog u Zagrebu nakon teške bolesti. Jedan od naših glumačkih velikana imao je puno velikih uloga, no mnogi ga pamte najviše po Izetu. Otkrio je jednom kako ga ljudi često tako nazivaju, ali da se na Izet ipak ne odaziva...

POGLEDAJTE NOVU SEZONU ZVIJEZDE VRIŠTE: