Obavijesti

Show

Komentari 0

Na MAC-u će snage udružiti 10 rap i pop glazbenika te glumac

Na MAC-u će snage udružiti 10  rap i pop glazbenika te glumac
4

Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S. i Balkanopolis

VIDEO

Pioniri srpske rap scene udružili su snage s nekoliko najvećih pop zvijezda i jednim glumcem te pripremaju specijalni zajednički nastup na manifestaciji Music Awards Ceremony. Bane Lalić MVP, Kiza Robin Hood, Aleksandar Džankić, DJ Munja, Niggor i mladi reper Smoke Mardeljano, nastupit će s Tijanom Dapčević, Ivanom Peters, Markom Louisom, Majom Louis i Viktorom Savićem.

Neobična jedanaestorka najavljuje emotivni nastup 27. siječnja u beogradskoj Štark Areni, ali još uvijek ne žele otkriti što točno pripremaju.

- Jako sam uzbuđen što ću biti dio ovogodišnjeg MAC-a, a posebna mi je čast što sudjelujem u ovom specijalnom nastupu koji za mene ima i veliku emotivnu vrijednost. Siguran sam da će ovaj nastup ostaviti veoma jak dojam na publiku i definitivno će biti jedan od najemotivnijih. Mnogo je bitno da širimo muziku koja je najkompleksniji medij na planeti - rekao je Bane MVP.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čast mi je i zadovoljstvo što ću nastupati na tom događaju koji će za mene imati emotivni značaj, a posebno što se sve to još i događa na Svetog Savu - kaže Viktor Savić, koji će biti prvi glumac koji ima nastup na MAC sceni.

mac_insta nastupi

Osnivač jednog od prvih hip-hop sastava u Srbiji, 'Who is the best', Aleksandar Džankić dodaje: 'Sretan sam zbog nastupa s kolegama koji su godinama na hip - hop sceni. Mislim da bi za ovu vrstu muzike trebalo da bude mnogo više mjesta. Nadam se da će i publika u Areni pozitivno reagirati'.

Stoka, Nika Zorjan i Zsa Zsa u finalu prestižnih MAC nagrada
Stoka, Nika Zorjan i Zsa Zsa u finalu prestižnih MAC nagrada

Kiza Robin Hood, još jedan od glazbenika koji su obilježili početak stvaranja rap scene u Srbiji povodom nastupa na MAC-u, kaže: 'Velika je čast sudjelovati na ovakvom događaju. Na žalost, neki od onih koji su obilježili, kako moju tako i karijere mnogih umjetnika i izvođača, nisu više s nama. Njihova poruka, muzika, način života i razmišljanja je sada već dio moje osobnosti. Nadam se da će i ovom prilikom biti s nama kao i uvijek do sada'.

DJ Munja smatra da je nastup na MAC-u važan za domaću scenu.

- Prije svega: Hip Hop 1 Love! Tko razumije, shvatit će! Hvala dragom Bogu što mi je dao ulogu da u jednom trenutku beskrajnog vremena budem čestica u mozaiku formiranja hip hop scene u Srbiji! S mnogo izvođača sam surađivao! I gradili smo tu scenu, pa evo sve do današnjih dana. Ali jedna zvijezda sija sve ove godine, ne gubi sjaj, pa sad još i jače i neće nikada izblijediti - kaže.

Ovaj zajednički nastup će očigledno biti drugačiji od svega što je publika do sada imala prilike vidjeti na MAC-u, a u iznenađenju za publiku će sudjelovati još i Maja Louis, Niggor, Tijana Dapčević, Ivana Peters, Smoke Mardeljano i Marko Louis, koji je tim povodom izjavio: 'Ovo je za mene i za povijest regionalnog repa jedan veoma emotivan nastup. Radujem se događaju i pogotovo nastupu!'.

Svoje nastupe na MAC-u ranije su potvrdili Lepa Brena, Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Nevena Božović, S.A.R.S. i Balkanopolis.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

22:41
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album