Show

Komentari 12

Na sportskom vjenčanju godine među uzvanicima vlada zavjet šutnje, a cure imena zabavljača

Na sportskom vjenčanju godine među uzvanicima vlada zavjet šutnje, a cure imena zabavljača

Par će konačno stati pred oltar nakon osam godina veze i dvoje djece. Vjenčat će se u crkvici na Sustipanu odakle će produžiti u restoran Adriatic, u kojem su 'vjenčanje godine' imali i Hana Huljić i Petar Grašo

Sve je spremno za današnju svadbu prve pratilje Hrvatske 1997., danas fitness trenerice Iris Rajčić (42) i zvijezde Hajduka Marka Livaje (28) u Splitu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Par će konačno stati pred oltar nakon osam godina veze i dvoje djece. Vjenčat će se u crkvici na Sustipanu odakle će produžiti u restoran Adriatic, u kojem su “vjenčanje godine” imali i Hana Huljić i Petar Grašo. Iako među uzvanicima vlada zavjet šutnje jer su mladenci tako htjeli, odnosno željeli su da njihov dan ostane intiman, cure detalji vjenčanja.

Iris će kuma biti bivša voditeljica Lana Pavić, a Livaji dugogodišnji prijatelj iz djetinjstva. Uzvanike će zabavljati Jelena Rozga.

Dalmacija danas piše kako će među uzvanicima biti Doris Dragović, a pjevačica Jasna Zlokić će pjevati za vrijeme prvog plesa. Glazbenik Milan Tereze također bi trebao zapjevati mladencima.

Inače Livaja i Iris su uoči svadbe uselili u novi stan na Bačvicama pa nogometaš tako više ne živi kod punice kod koje je privremeno bio dok se gradio njihov novi dom, a s kojom se odlično slaže. Iris i Livaja upoznali su se upravo na Bačvicama u tad mondenom kafiću. Iskre su planule na prvu, a ubrzo su se i zaljubili.