Obavijesti

Show

Komentari 13

Na takvoj zabavi još niste bili: Dolaze nam Baka Prase i Mili

Na takvoj zabavi još niste bili: Dolaze nam Baka Prase i Mili
4

Imam 23 godine i nikada nisam probao travu, a kamoli što drugo. Napio sam se dva puta u životu, kad sam postao punoljetan i kad sam maturirao. Piti je glupo, kao i pušiti, priznao je Baka Prase

VIDEO

Sve je bliže repersko finale ‘‘Rap Campa’’, prvog hrvatskog hip-hop talent showa. U “igri” su ostala trojica najboljih natjecatelja. Luka Prgić Prga, Nikola Raspolić Prikola i Adrijan Šimunaj ASH borit će se za ugovor u vrijednosti od sto tisuća kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:37

Na najluđi tulum, koji je na rasporedu 15. prosinca u zagrebačkom klubu Opera stižu i Saamo Petraa, TheSikrt, 8rasta9, xnikx2x, Svenky, Bruno Lukić, 10ficho, Doris Stanković, Marco Cuccurin te Magic Leon. Party počinje u 18 sati, a Fil Tilen i Stoka zapjevat će novu pjesmu “S.O.S.”, rap hit koji je najavio “Rap Camp”. 

Dugoočekivani tulum bit će pod palicom Ivana Vukušića i Nike Zorjan, a gost iznenađenja je Reper Mili, koji je osvojio cijelu regiju hit pjesmom “Loca” i “Grmi”. Pored glazbe, Mili se bavi i glumom pa je 2019. sudjelovao u snimanju serije “Grupa”, koja obrađuje borbe klanova, mafije i policije, prateći tri grupe - policajce, kriminalce i tinejdžere.

Na veliki party stiže i Baka Prase (23), najveća YouTube zvijezda. Pravim imenom Bogdan Ilić, počeo je tako što je snimao osvrte na dvoboje u video igrama. Ipak, YouTube se pokazao kao puno uspješniji recept za uspjeh. Baku Prase na YouTubeu prati više od milijun i pol ljudi, a na Instagramu njih 785 tisuća.

- Nisam nikakva zvijezda, nisam ništa. Zapravo sam klošar koji snima nešto pred kamerama. Da udovoljim ljudima, ja sam jadnik - izjavio je nedavno za Jutarnji list. Ulaznice za finalnu večer se mogu kupiti preko sustava Entrio.hr, i to po cijeni od 55 kuna. Za svega 80 kuna fanovi će dobiti čak dvije ulaznice.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

21:06
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin