Obavijesti

Show

Komentari 0

Nadeah (ex Nouvelle Vague) u Tvornici kulture 26. travnja

Nadeah (ex Nouvelle Vague) u Tvornici kulture 26. travnja
4

Nadeah sklada, svira gitaru I pleše na pozornicama diljem svijeta. To je njezin posao i nada se da će ga raditi dok ne otegne papke, napisala je Nadeah

VIDEO

Svim fanovima poznatog francuskog bossa nova/lounge benda Nouvelle Vague ime pjevačice Nadeah jako dobro je poznato. Ova talentirana mlada umjetnica pjevala je na njihovom trećem albumu i više od tri godine nastupala po cijelom svijetu. Sada, kao solo izvođačica, dolazi u Tvornicu kulture 26. travnja.

- Nadeah sklada, svira gitaru I pleše na pozornicama diljem svijeta. To je njezin posao i nada se da će ga raditi dok ne otegne papke. Također, voli I pisati, kuhati, jesti, voditi ljubav i kuglati - tim riječima predstavlja se Nadeah na svojoj web stranici.

Ako volite Zaz, obožavat ćete Nadeah! Ova prekrasna mlada glazbenica odrasla je na Floydima, Zeppelinima, da bi se kasnije zakačila na Leonarda Cohena i Tori Amos koje ističe kao dvije najveće inspiracije. Poput svojih mješanih korjena (Nadeah, pazite, ima u sebi indijske, portugalske, engleske, talijanske i srpske krvi, a po državljanstvu je Australka) u glazbenom izričaju miksa utjecaje s raznoraznih strana svijeta, duhovite, emotivne tekstove s liričkim tvistom, iskustvo skupljano sviranjem na cesti, velikim i malim pozornicama. 

Sve je, dakako protkano baršunastim, zavodljivim Nadeahinim vokalom koji će neki možda usporediti i s Feist ili Goldfrapp. Na svom kontu Nadeah ima realiziran EP “Whatever Lovers Say” i album “Venus Gets Even” objavljen 2011. godine. Uz njezine autorske pjesme i pokoju obradu izlazak u Tvornicu 26. travnja mogao bi svima ostati u lijepom sjećanju.

Ulaznice za koncert Nadeah u prodaju su krenule u ponedjeljak, 11. ožujka po cijeni od 80 kn. Ta cijena vrijedit će do dana koncerta. Cijena na dan nastupa Nadeah iznosi 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)

Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar

Punkt (Branimir centar)

Daily News (Prolaz podhodnik)

Eventimova prodajna mjesta I www.eventim.hr

www.entrio.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...
ZADNJE ROČIŠTE

Pogledajte u čemu je Severina došla na sud: Haljina od 1170 dolara s detaljima na grudima...

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije
VELIKO IZNENAĐENJE

U 'Brak na prvu' stižu Dario i Petra iz prošle sezone emisije

Kandidati iz prošle sezone 'Braka na prvu' posjetit će jedan par iz ove sezone. 'To nas podsjeća na nas dvoje', reći će Petra
Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'
UŽIVALI NA VEČERI

Filip iz 'Braka na prvu' priznao Tamari: 'Postala si mi jako bitna u životu. Hvala ti na svemu!'

Tamari je iskustvo u show 'Brak na prvu' bilo jedno od najbolji u životu jer je puno naučila od Filipa, a on je zahvalan što je u showu kao suprugu dobio upravo nju