Show

Komentari 7

Nadia Cvitanović o problemima sa zdravljem: 'Pet dana sam se previjala od bolova i kiseline'

Nadia Cvitanović o problemima sa zdravljem: 'Pet dana sam se previjala od bolova i kiseline'

Volim jesti slatko iako to baš ne smijem. Volim i masno jesti. Živjela sam u Sarajevu i voljela sam otići na ćevape i te razne bureke. To sad nema šanse da pojedem, kaže glumica

U ovotjednoj emisiji Nove Tv 'Zdravlje na kvadrat', glumica Nadia Cvitanović (33), poznata kao Petra iz serije 'Na granici' progovorila je o problemima sa želucem i prehrani.

Zagreb: U Kaptol Boutique Cinema predstavljena nova dramska serija Nove TV "Na granici"

- Imala sam problema sa želucem. Nekako sam, jednostavno, morala na tomu poraditi. Kada si na setovima više-manje cijelo vrijeme, teško je paziti na ishranu. Bude tu i stresa. Prije sam i pušila. To više ne radim - otkrila je glumica, piše Dnevnik.hr.

Zagreb: Poznati na 2. Zagreb Fashion Destinationu

Dodala je kako voli jesti slatko, ali ne smije zbog toga što joj stvara kiselinu u želucu.

- Volim jesti slatko iako to baš ne smijem. Volim i masno jesti. Živjela sam u Sarajevu i voljela sam otići na ćevape i te razne bureke. To sad nema šanse da pojedem jer pet dana bih se previjala od bolova i kiseline, da to sad pojedem - priznala je.

Supetar: U Kinu Mediteran održana premijera filma Osmi povjerenik

Glumica je rekla kako prije nije baš brinula o prehrani jer nije imala zdravstvenih problema, a sada pazi što jede iz objektivnih razloga te gušta u tome.

Zagreb: Premijera filma Osmi povjerenik

Dodala je i da se ne plaši bolesti te da čim osjeti da ju nešto boli, odmah ode kod doktora da ju pregleda. Smatra da ako prije sazna za bolest, bit će manje problema.

Podsjetimo, Nadia trenutačno glumi diplomiranu ekonomisticu Petru u seriji 'Na granici'. S njom glume još i: Filip Juričić (41), Momčilo Otašević (33), Nina Erak (67), Barbara Nola (54) i drugi.

POGLEDAJTE VIDEO: ODBILA GA VEĆ NA SPOJU NA SLIJEPO

Najčitaniji članci