Show

Komentari 38

'Nagradila sam se konjem, sad jašem za svoj gušt i uživam'

'Nagradila sam se konjem, sad jašem za svoj gušt i uživam'

LJUBAV NA PRVI POGLED Jasna Palić-Picukarić Pluta je kupila novcem koji je dobila za 15 godina staža u kazalištu. Kaže da joj je, uz djecu, konj najvredniji

Glumica je oduvijek voljela konje, ali tek je posljednjih godina našla vremena upisati školu jahanja. Jasna Palić-Picukarić (43) ističe da su joj uz djecu konj Pluto i pas Maša najvredniji na svijetu.


- Kad me prvi put vidio, bio je jako zločest, ali ja sam se u njega zaljubila na prvi pogled - kaže Jasna. Dodaje da, nasreću, za konja nije dizala kredit, ali drago joj je što u kazalištu više nema novčanih nagrada za godine staža jer bi si za 20 godina vjerojatno kupila lava ili kravu. 


- Održavanje konja je skupo, ali neki novac troše na ugradnju noktiju i cigarete, a ja na plaćanje pansiona svome ljubimcu - ističe Palić-Picukarić.
 Konj Pluto tako već četiri godine živi na farmi Okuje pokraj Zagreba. Jasna ga svakodnevno posjećuje i timari. Iako je konj utreniran za utrku, glumicu to uopće ne zanima.


- Jašem za svoj gušt. Često povedem i kujicu Mašu, koja se sprijateljila s konjem, pa zajedno odemo na livadu. Kao brat i sestra su. Konj pase, pas trči, a ja čitam - kaže Palić. 

Najčitaniji članci