Obavijesti

Show

Komentari 202

Naj guze ljeta: Domaće dame spremile su se za vruće dane

Naj guze ljeta: Domaće dame spremile su se za vruće dane
9

Ava Karabatić već je neko vrijeme u Italiji gdje kombinira posao i zadovoljstvo, a Maja Šuput otputovala je na grčki otok Mykonos, gdje se prepustila besramnom uživanju

VIDEO

Dok Stjepan Hauser (31) ljeto provodi radno, njegova 'vječna zaručnica' Jelena Rozga (39) na društvenoj se mreži pohvalila čednom fotkom svoje guze.

Glazbenik je trenutačno na američkoj turneji, a splitska pjevačica gušta na Jadranu. Gušta i njezina kolegica s estrade Maja Šuput (37), koja je otputovala na grčki otok Mykonos, gdje se prepustila besramnom uživanju.

Pjevačica voli počastiti obožavatelje seksi fotografijama, a nije im uskratila ni prizor gdje na plaži leži potpuno gola.

Kupanje između nastupa

Atraktivna Lidija Bačić (31) uhvatila je kratak predah od pjevanja i spremno pozirala u 'vrućem' kupaćem kostimu. Nakon osvježenja bila je, kako kaže, 'spremna za nove pobjede'.

Severina Kojić (45) ovo ljeto nastupa u Hrvatskoj i Crnoj Gori, no uvijek nađe vremena za odmor i poziranje. Kad ne pjeva, vrijeme provodi sa suprugom Igorom (30) i petogodišnjim sinom Aleksandrom. Zbog koncerta u Budvi, pjevačica prije nekoliko dana suprugu nije uspjela prirediti rođendanski tulum. No, kako doznajemo, Igor ju je zaljubljeno promatrao iz publike, a nakon nastupa uputili su se na spavanje.

Seksi poze za seksi guze

Ava Karabatić (29) već je neko vrijeme u Italiji gdje kombinira posao i zadovoljstvo. Starleta nema nikakvih problema s pokazivanjem atributa i objavljivanjem svojih fotki u seksi pozama.

Komentari kako joj guza nije u potpunosti prirodna, Žanamari Perčić (35) nimalo ne diraju. I dalje objavljuje seksi fotografije na opće zadovoljstvo svojih obožavatelja.

Atraktivna pjevačica najviše voli pozirati pred objektivom supruga Marija i fotkama zamamnih oblina pohvaliti se na društvenim mrežama. Nives Celzijus (35) konačno je na godišnjem odmoru. Voditeljica i spisateljica do sada je bila u Zagrebu zbog snimanja serije i nastupa. Ipak, i s vrućine gradskog asfalta objavljivala je fotografije na kojima pozira u kupaćim kostimima. Nives često razveseli obožavatelje pokazujući raskošne obline.

Nedavno je imala okršaj s djevojkom koja je kritizirala njezino poziranje na društvenim mrežama. Priznala je kako je sama sebe 'uhvatila da obrađuje fotke isključivo kako bi smanjila svoje grudi'. I to ne zato što ih ne voli, nego, kako je napisala, da udovolji nekolicini onih kojima sise vrijeđaju osjećaje. Ipak, negativni komentari nisu je pokolebali.

Bivša stanarka showa 'Big Brother' odmara se u susjednoj Crnoj Gori. Barbara Šegetin (27) nema nikakvih problema s fotkanjem u minijaturnim bikinijima i pokazivanjem atributa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...