Obavijesti

Show

Komentari 9

Najbolji rezultat svih sezona: Alen je izgubio 70 kilograma

Najbolji rezultat svih sezona: Alen je izgubio 70 kilograma
10

Posljednji je na vagu stao Alen koji je sa 115,1 kg pao na 111,3 kg. Alen je tako skinuo ukupno 70 kilograma, što je najveći rezultat svih sezona do sad. Zagrepčanin je u show ušao s 184 kilograma

VIDEO

Reality show 'Život na vagi' polako se bliži kraju. Ostalo je sedam natjecatelja koji će pokazati koliko su kilograma spremni izgubiti kako bi došli do pobjede, a Sanja i Mario osmislili su i pretposljednji izazov. 

- Moram vam priznati da izgledate neprepoznatljivo - izjavila je trenerica Sanja promatrajući ih prije izazova, dok je Mario dodao: 

- Danas ćemo testirati vašu kondicijsku spremu koju ste napravili u četiri mjeseca. Zadatak je da otrčite 30 puta 100 metara, odnosno tri kilometara. Nakon toga morate još biciklom prijeći devet kilometara.

Ozlijeđeni natjecatelji, Mario, Petar i Baro nisu sudjelovali u izazovu, no svejedno su odradili trening. Uskoro im se pridružio i Alen kojemu je bilo loše pa se odlučio pridružiti ozlijeđenom trojcu. Irena, Domagoj i Luka jedini su natjecatelji koji su odradili izazov, dok su ozlijeđeni vozili bicikl i navijali. Luka je odnio pobjedu i nagradu, točnije pola kilograma manje na vaganju. 

Čini se kako su natjecatelji doista u odličnoj formi, s obzirom na to da su nakon izazova Domagoj i Irena zajedno s Petrom i Alenom vježbali karate kako bi iznenadili trenere. No, to nije bilo jedino iznenađenje jer su svi muški natjecatelji iznenadili Sanju i Marija maorskim plesom. 

Uslijedio je i 'last chance' trening poslije kojeg je Sanja pripremila za Alena iznenađenje - videopoziv njegove najbolje prijateljice Goge što ga je oduševilo. O rezultatu pretposljednjeg vaganja odlučivala je žuta linija ispod koje su se našla dva kandidata, a natjecatelji su ti koji će odlučiti tko će napustiti show.

Prvi koji je stao na vagu bio je Luka. Iako je odnio pobjedu u izazovu i osvojio pola kilograma prednosti, skinuo je svega 1,1 kg, no na rezultat se ne žali. 

- Valjda je došlo vrijeme da se stvaraju mišići pa zato ne ide više - komentirao je Luka koji trenutno ima 94,1 kg. Petar je prije nego što je stao na vagu dao do znanja kako bi volio doći ispod 110 kg što se i ostvarilo. S obzirom na to da je na večerašnjem vaganju izgubio 1,5 kila, Petar se provukao kroz ušicu igle i došao do 110,9 kilograma.

 

Mario je s 121,8 kg pao na 119,6 kg što je bilo dovoljno kako se ne bi pronašao ispod žute linije. 

- Osjećam se mlađe... Kao da opet imam 19 godina. Baš se super osjećam - rekao je Mario. Sljedeći na vagu stao je Baro koji je izgubio svega jedan kilogram i tako pao na 123,1. Pozitivan Baro zadovoljan je svim iskustvima koje je stekao u showu te objasnio voditeljici Marijani kako mu je ulazak u show jedan od boljih životnih iskustava. Unatoč tome što je jedina ženska natjecateljica u showu, Irena je skinula samo 0,2 kg i s ukupnih 85,7 kg našla se ispod žute linije s Domagojem i Barom.

Posljednji je na vagu stao Alen koji je sa 115,1 kg pao na 111,3 kg. Alen je tako skinuo ukupno 70 kilograma, što je najveći rezultat svih sezona do sad. Zagrepčanin je u show ušao s 184 kila, a glavni motiv za prijavu bila mu je hitna promijena kvalitete života.  

 

NEMOJTE DATI DA VAS UNIŠTE: Ove osobine otkrivaju svaku toksičnu osobu u vašem životu 

Pogledajte najnoviju epizodu talnt showa Videostar!

​​​​​​​

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju