Show

Komentari 10

Najgluplje objave poznatih za vrijeme pandemije o pandemiji

Najgluplje objave poznatih za vrijeme pandemije o pandemiji

S društvenim mrežama i lakim pristupom mnogobrojnim obožavateljima prošla godina je obilježena nizom objava poznatih koje nikako nisu prošle onako kako su si zamislili. Ovo su neke od najglupljih...

Da, svi griješe, ali kad pogriješi netko tko ima milijunsku publiku i čije lice je poznato u svijetu, onda ta greška stostruko naraste. A kad je još zabilježena na nekoj od društvenih mreža, može značiti i kraj karijere.

1. Vanessa Hudgens je objavila nevjerojatni video u kojem pita gledatelje zašto je Covid 19 tako velika stvar.

2. Gal Gadot i niz hollywoodskih zvijezda je odlučilo pjevati Imagine iz svojih vila i raskošnih vikendica.

3. Madonna je nazvala koronavirus velikim 'izjednačavateljem' pozirajući u kadi punoj ružinih latica.

4. Jennifer Lopez je konstantno objavljivala fotografije i video objave iz svojeg doma koji poprilično nalikuje cijeloj situaciji iz filma 'Parazit'.

5. Drake je pokušao dobiti simpatije pratitelja zbog nametnute samoizolacije objavljujući video u kojem je pokazao svoj privatni košarkaški teren - u punoj veličini.

6. Glumica Jaime King je objavila bizaran video u kojem zahvaljuje koronavirusa što je stvorio zajedništvo među ljudima. 

7. Kim Kardashian pokušala je svima objasniti da socijalno distanciranje treba ozbiljno shvatiti iako se ona sama uopće nije socijalno distancirala.

Najčitaniji članci