Show

Komentari 11

Najplaćeniji glumci današnjice: Na vrhu liste su Daniel Craig, Dwayne Johnson i Will Smith

Najplaćeniji glumci današnjice: Na vrhu liste su Daniel Craig, Dwayne Johnson i Will Smith

Daniel Craig je za dva nastavka filma 'Knives Out' zaradio čak 100 milijuna kuna, no nedavno je izjavio da svojoj djeci neće ostaviti mnogo novca.

Filmske zvijezde posljednjih godina zarađuju znatno više nego prije, jer su mnogi od njih s kino platna prešli na sve popularnije streaming servise poput Netflixa i Amazona.

POGLEDAJTE VIDEO:

Magazin Variety nedavno je objavio listu najplaćenijih glumaca današnjice, na kojoj je prvo mjesto zauzeo glumac Daniel Craig, a prate ga Dwayne Johnson, Will Smith i Denzel Washington.

Craig je za dva nastavka filma 'Knives Out' zaradio čak 100 milijuna dolara (oko 641 milijun kuna), zahvaljujući činjenici da Netflix glumcima nadoknađuje profit koji bi dobili da se njihov film prikazivao isključivo u kinima.

Ovakav način poslovanja doveo je do eksponencijalno većih unaprijed isplaćenih plaća. Tako će Dwayne Johnson zaraditi 30 milijuna dolara (oko 192 milijuna kuna) za ulogu u filmu 'Red One' koji je kupio Amazon Studios. Zarada bi se uz nadoknade mogla povećati i do 50 milijuna dolara (oko 320 milijuna kuna).

Denzel Washington i Will Smith oboje su zaradili po 40 milijuna dolara (oko 256 milijuna kuna) za filmove 'The Little Things' i 'King Richard' zahvaljujući njihovim premijerama na streaming servisima, tvrde izvori za Variety.

Netflixov nadolazeći satirični film 'Don't Look Up' okupio je zvijezde poput Jennifer LawrenceLeonarda Di Caprija. Oboje će na filmu zaraditi oko 30 milijuna dolara (oko 192 milijuna kuna).

Unatoč tome što je Daniel Craig zauzeo prvo mjesto na ovoj ljestvici, nedavno je izjavio kako svojoj djeci ne planira ostaviti velike svote novca.

- Ne želim ostaviti velike svote sljedećoj generaciji. Mislim da je nasljedstvo nešto poprilično neukusno - izjavio je glumac.

Najčitaniji članci