Obavijesti

Show

Komentari 4

Najplaćeniji u povijesti: Sheen po epizodi imao 11 milijuna kn

Najplaćeniji u povijesti: Sheen po epizodi imao 11 milijuna kn
6

Mnogi bi se složili kako televizijske zvijezde po jednoj epizodi snimljene serije zarađuju pravo bogatstvo, a među njima su se našli Ray Romano, Kelsey Grammer, Nicole Kidman...

VIDEO

Gotovo svima je poznato kako Apple plaća više od 16 milijuna kuna po epizodi kako bi zadržao glumice Jennifer Aniston (50) i Reese Whitherspoon (43) za njihovu nadolazeću originalnu seriju 'The Morning Show'. Također, mnogi znaju kako je više od 8 milijuna kuna koje glumice zarađuju, blizu vrha liste najvećih plaća po epizodi u povijesti televizije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

Jennifer i Reese nisu jedine koje toliko zarađuju, a celebritynetworth.com izdvojio je najplaćenije televizijske zvijezde u povijesti.

USA - Angel Awards 2018 - Los Angeles

Na prvom mjestu našao se glumac Charlie Sheen (54), koji je u seriji 'Dva i pol muškarca' po epizodi zarađivao više od 11 milijuna kuna. Nakon njega slijedi glumac Ray Romano (61), kojeg gledatelji pamte po ulozi Raymonda Barone u seriji 'Svi vole Raymonda', gdje je po epizodi zarađivao 11 milijuna kuna. Za njima ne zaostaje ni američki glumac Kelsey Grammer (64), dobitnik pet nagrada Emmy, koji je u američkoj humorističnoj seriji 'Frasier' zarađivao više od 10 milijuna kuna po epizodi.

Potom slijede Jennifer Aniston i Reese Witherspoon, a nakon njih su se našli glumac Peter Dinklage (50), Nikolaj Coster-Waldau (49), glumica Lena Headey (45), Emilia Clarke (32) i glumac Kit Harington (32), koji su po svakoj epizodi serije 'Igra prijestolja' zarađivali osam milijuna kuna po epizodi.

Sa zarađenih više od šest milijuna kuna po epizodi mogu se 'pohvaliti' i glumica Sarah Jessica Parker (54) u seriji 'Seks i grad', glumci David Schwimmer (52), Matthew Perry (50), glumice Courteney Cox (50), Lisa Kudrow (56) te glumac Matt LeBlanc (52) koji su taj iznos zarađivali po jednoj epizodi serije 'Prijatelji'.

Hollywood for Science Gala - Los Angeles

Također, glumci iz serije 'Teorija velikog praska' zarađivali su više od šest milijuna kuna po jednoj epizodi snimljene serije. Među njima su se našli: Jim Parsons (46), Johnny Galecki (44), Kunal Nayyar (38), Simon Helberg (38), Kaley Cuoco (33) i Nicole Kidman (52).

Pet milijuna kuna po epizodi zarađivao je glumac Ashton Kutcher (41) u seriji 'Dva i pol muškarca', a nešto više od četiri milijuna kuna po epizodi zarađivali su Drew Carey (61) u emisiji 'The Drew Carey Show' te Lauren Graham (52) i Alexis Bledel (37) u humorističnoj drami 'Gilmoreice'.

Murder Mystery Premiere - Los Angeles

Četiri milijuna kuna po epizodi zaradili su Andrew Lincoln (45) u seriji 'Živi mrtvaci', Jon Cryer (54) u seriji 'Dva i pol muškarca' te Julia Louis-Dreyfus (58), Jason Alexander (59) i Michael Richards (70) u jednoj od najpopularnijih američkih humorističnih serija 'Seinfeld'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu