Show

Komentari 53

Najteže mi pada kada mi sinove kritiziraju da ne govore hrvatski

Najteže mi pada kada mi sinove kritiziraju da ne govore hrvatski

David i ja smo se našli u glazbi i u spoznaji tuge gubitka voljenih osoba. On je jako otvoren čovjek, koji je puno propatio, a nije izgubio dječački duh, smisao za humor i iskrenu radost, ispričala je

Velika glazbena zvijezda 90-ih na ovim prostorima, Tatjana Cameron Tajči (50), otvorila je dušu za Večernji list pa je, među ostalim, spomenula pokojnog supruga Matthewa Shanea Camerona koji je preminuo prije tri godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Matthew je bio izuzetan čovjek. Izuzetno jak, hrabar i pun ljubavi za druge. Nije se bojao. Kad je znao da je pred krajem, molio nas je da se ne predamo strahu i tuzi nego da i dalje pronalazimo radost i ljubav. Njegova vjera mu je davala mir, a onda je on taj mir i nama dao. Vjerovao je da ide u neku novu avanturu. Svejedno, jako nam fali, i bol od gubitka uvijek će biti prisutna - rekla je za Večernji list.

Osmijeh na lice vratio joj je kolega, glazbenik David Langley. Evo čime ju je osvojio.

- David i ja smo se našli u glazbi i u spoznaji tuge gubitka voljenih osoba. On je jako otvoren čovjek, koji je puno propatio, a nije izgubio dječački duh, smisao za humor i iskrenu radost. Zrači mirom koji meni paše. Lijepo nam je. Voli moje sinove i oni vole njega. Zasad je tako kako treba biti - ispričala je.

Kaže kako njezina tri sina ne znaju puno pričati hrvatski, ali se vesele naučiti nove riječi.

- Najteže mi pada kad ih kritiziraju da ne govore hrvatski. Onda tek gube želju da nauče. Inače mislim da je bez veze suditi druge, čije živote ne razumijemo - zaključila je Tajči.

Najčitaniji članci