Obavijesti

Show

Komentari 149

Teški dani lovca Mirka Miočića: Zbog dijabetesa je nepokretan

Teški dani lovca Mirka Miočića: Zbog dijabetesa je nepokretan
1

Doznajemo da liječnici još ne znaju jesu li operacijom zaustavili širenje komplikacija izazvanih dijabetesom. Miočić trenutačno je nepokretan, a rehabilitacija nakon operacije trajat će nekoliko mjeseci

VIDEO

Omiljeni lovac iz 'Potjere' godinama boluje od dijabetesa. Prošli tjedan stanje mu se pogoršalo te je zbog problema s cirkulacijom završio u zadarskoj bolnici.

Doznajemo da liječnici još ne znaju jesu li operacijom zaustavili širenje komplikacija izazvanih dijabetesom. Mirko Miočić (59) trenutačno je nepokretan, a rehabilitacija nakon operacije trajat će nekoliko mjeseci.

Sinoć je prikazana posljednja epizoda 'Potjere' u kojoj je Mirko u ulozi lovca.
- Jako volim Miočića. Nas dvojica se lijepo nadopunjujemo i ta suradnja će se sigurno nastaviti nakon nekoliko mjeseci kad se oporavi - kaže voditelj kviza Tarik Filipović (43).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10


Glumac i Miočić se već godinama susreću u kvizovima “Tko želi biti milijunaš?”, “1 protiv 100” i “Sve u 7”. Filipović je Mirku najdraži voditelj, ali i dobar prijatelj s kojim se vidi kad god Tarik posjeti Zadar. Kvizoman ondje živi s bratom i majkom, a nikad se nije ženio.

- Na pitanje kad ću se oženiti, uvijek odgovaram kao James Bond: ‘Nikad ne reci nikad!’. Iako sam već čovjek u godinama, tu mogućnost ne isključujem - rekao je Mirko o privatnom životu.

Godinama je u Zadru radio u izdavačkoj kući. Bio je urednik i lektor za povijesna i enciklopedijska izdanja. Otkaz je dobio 2009. godine. Proglasili su ga tehnološkim viškom te je završio na burzi i primao novčanu naknadu za nezaposlene. U kvizu “Tko želi biti milijunaš” Mirko je bio najpozivaniji “džoker zovi”. Kako bi izbjegli da se u svakoj epizodi pojavljuje isti džoker, urednici kviza izmijenili su pravila pa je isti čovjek mogao natjecateljima pomoći tri puta u sezoni.


- Ja zaista nisam planirao postati profesionalni pomagač natjecateljima. Besplatno sam to radio prijateljima kojih zaista imam puno. Onda su se počeli javljati i nepoznati ljudi, a većina mi je u znak zahvalnosti honorirala moju pomoć – rekao je o svojem angažmanu u “Milijunašu”. Prvi put je nastupio u kvizu “3, 2, 1 – ali vrijedan” sa 17 godina. Proslavio se u “Kviskoteci” pobijedivši 1982. godine, a u ukupnom poretku bio je treći najbolji igrać svih sezona legendarnog kviza. U šest kvizova osvojio je više od 500.000 kuna.

Većinu novca uložio je u adaptaciju kuće u rodnoj Rtini kraj Zadra. Ondje iznajmljuje apartmane, a nešto novca, kaže, sačuvao je “za crne dane”.

Omiljenog lovca Mirka u “Potjeri” bi, doznajemo, trebao zamijeniti kvizoman i putopisac Krešimir Sučević Međeral (36). Javnost ga je upoznala kao asistenta voditeljice Antonije Blaće (36) u RTL-ovu kvizu “Tog se nitko nije sjetio”. Međeral je doktor znanosti zaposlen na Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Služi se s desetak jezika, a učio ih je 30-ak. Natjecao se u gotovo svim kvizovima u Hrvatskoj u posljednjih 15 godina. Angažman u “Potjeri” nije ni potvrdio ni demantirao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'
REALITY SUPRUŽNICI

Filip iz 'Braka' raznježio fanove: 'I kad nismo skupa, skupa smo'

Iako se Tamara i Filip u početku nisu slagali, brzo su postali prijatelji i jedan od omiljenih parova ove sezone showa 'Brak na prvu'

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe
PRVI SU ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Baby Lasagna juri prema prvom mjestu na kladionicama! Šanse za pobjedu rastu nakon probe

Marko Purišić prije druge probe imao je 17% šanse za pobjedu, a u proteklih nekoliko sati počeo se penjati na kladionicama
Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu