Obavijesti

Show

Komentari 37

Najteži kandidat do sad: Neven na prvom vaganju imao 240 kg

Najteži kandidat do sad: Neven na prvom vaganju imao 240 kg
2

Kandidati showa sa sobom nose teške životne priče koje su ih dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Oni koji su odlučili reći 'dosta' nezdravom načinu života dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše

Kandidati četvrte sezone reality showa 'Život na vagi' već neko vrijeme predano vježbaju, brinu o prehrani i usvajaju nove životne navike. Kroz takvu transformaciju vode ih Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38), a gledatelji će u programu RTL televizije uskoro upoznati svih 16 kandidata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

07:02

Oni koji su odlučili reći 'dosta' nezdravom načinu života dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše, a među njima se nalazi i najteži kandidat ove sezone. Tu nimalo ohrabrujući titulu dosad je nosio Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kilograma. U nadolazećoj sezoni, ionako traumatično prvo stajanje na vagu, jednom će kandidatu biti posebno šokantno jer će mu vaga pokazati čak 241,9 kilograma.

Kandidati sa sobom nose teške životne priče koje su ih dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Kroz show će gledatelji pratiti transformacije kandidata koji se nikad nisu poljubili i imali ljubavne veze, zatim kandidata koji je kilograme počeo gomilati jer brine o majci ovisnici o alkoholu, koja ujedno ima i tumor, a jednoj kandidatkinji život se 'preokrenuo' kad je izgubila supruga na prvu godišnjicu braka.

Uz trenere, kandidatima će podrška biti i voditeljica Marijana Batinić. Kuća u kojoj će kandidati provesti najviše mjesta smještena je u mjestu Grižane, u općini Vinodol. Osim što će vježbati u kući, kandidatima će kao platforma za treninge biti i brojne plaže u Crikvenici.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

Pokretanje videa ...

10:33