Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

Najteži kandidat do sad: Neven na prvom vaganju imao 240 kg

Kandidati showa sa sobom nose teške životne priče koje su ih dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Oni koji su odlučili reći 'dosta' nezdravom načinu života dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše

Foto: RTL televizija
37 komentara

Kandidati četvrte sezone reality showa 'Život na vagi' već neko vrijeme predano vježbaju, brinu o prehrani i usvajaju nove životne navike. Kroz takvu transformaciju vode ih Maja Ćustić (36) i Edin Mehmedović (38), a gledatelji će u programu RTL televizije uskoro upoznati svih 16 kandidata. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Oni koji su odlučili reći 'dosta' nezdravom načinu života dolaze iz svih krajeva Lijepe Naše, a među njima se nalazi i najteži kandidat ove sezone. Tu nimalo ohrabrujući titulu dosad je nosio Neven Vuljanković, koji je na prvom vaganju imao 240,2 kilograma. U nadolazećoj sezoni, ionako traumatično prvo stajanje na vagu, jednom će kandidatu biti posebno šokantno jer će mu vaga pokazati čak 241,9 kilograma.

Foto: RTL televizija

Kandidati sa sobom nose teške životne priče koje su ih dovele do prekomjerne težine i zdravstvenih problema. Kroz show će gledatelji pratiti transformacije kandidata koji se nikad nisu poljubili i imali ljubavne veze, zatim kandidata koji je kilograme počeo gomilati jer brine o majci ovisnici o alkoholu, koja ujedno ima i tumor, a jednoj kandidatkinji život se 'preokrenuo' kad je izgubila supruga na prvu godišnjicu braka.

Uz trenere, kandidatima će podrška biti i voditeljica Marijana Batinić. Kuća u kojoj će kandidati provesti najviše mjesta smještena je u mjestu Grižane, u općini Vinodol. Osim što će vježbati u kući, kandidatima će kao platforma za treninge biti i brojne plaže u Crikvenici.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA'

 

 

Naši partneri pišu
Message