Obavijesti

Show

Komentari 0

Najveća manifestacija u Slavoniji MEGA BIKERS SUSRETI slavi 15 godina!

Najveća manifestacija u Slavoniji MEGA BIKERS SUSRETI  slavi 15 godina!

Opća opasnost, Brkovi, Atomsko sklonište, Aerodrom, Teška industrija i mnogi drugi, dosad najbolja utrka ubrzanja te bogata gastronomska ponuda čeka na tisuće posjetitelja ne samo iz Slavonije, već i regije i inozemstva.

VIDEO

Oni su svijetla točka Slavonije! Mega Bikers Susreti, žestoki, brzi i dinamični u svojih 15 godina prerasli su u pravi mega festivalsko motoristički spektakl, te dovukli mnogobrojne posjetitelje iz ostalih mjesta Slavonije , regije i Europe. Znaju svi koji već godinama pohode ove mega moto rock susrete, da dobre zabave, svirke, janjetine, odojka i roštilja te atraktivnih utrka ubrzanja ni ove godine neće nedostajati!

Mega Bikers Susreti najveća je manifestacija u Slavoniji, glazbeno motoristička snaga koja vraća život u ovaj kraj, okupljajući poklonike dobre svirke, brzih motora i odlične zabave.

U svojih 15 godina nemoguće je naći poznatiji band iz regije koji nije svirao na Mega Bikers Susretima, a gostovali su i legendarni engleski rockeri Uriah Heep, kada se okupilo preko 20000 posjetitelja iz cijele regije, čime je Moto klub Brod je podigao standarde izuzetno visoko i mobilizirao i ujedinio čitav grad u projektu koji je bio vrhunac glazbene povijesti Slavonskog Broda.

Na Mega Bikers Susretima sudjeluju bajkeri, ne samo iz cijele Hrvatske i iz susjednih zemalja, nego i iz brojnih europskih zemalja : Velike Britanije, Njemačke, Italije , Švicarske, Mađarske, Slovenije, Austrije i dr., a mnogi strani posjetitelji za njih kažu da su ovo jedni od najbolje organiziranih susreta u ovom dijelu Europe. Za vrijeme održavanja susreta pa čak i uz samu utrku ubrzanja uz koju se skupi i po nekoliko tisuća ljudi, Slavonski Brod jednostavno živne, hoteli se pune, taxisti voze i odvoze posjetitelje a i podigne se ugostiteljska ponuda, a ono što je najbitnije oživi i sama regija. Može se doslovno reći da Slavonski Brod bude pun ko brod!

A ove godine organizatori su obećali pravu zabavu, uz provjerene rock snage, te pive u potocima, odličnu gastro ponudu i dosad najbolje utrke ubrzanja!

 

 

Na ovogodišnjem, 15. po redu izdanju Mega Bikers susreta u Slavonskom Brodu, u glazbenom dijelu programa kroz dvije večeri nastupit će ukupno 12 bendova. U petak 11. svibnja sviraju Opća Opasnost, Atomsko sklonište, The Unimogs, Dino Jelusić, The Trio( AC/DC tribut band) i The Rockeri. U subotu 12. svibnja sviraju Brkovi, Aerodrom, Teška industrija, The Trio, Plus Rock i Bravo Band a u predahu između svirki, u šatorima nam dobru zabavu garantiraju brodski DJ-i. Osim ovako bogatog glazbenog programa, u subotu 12. svibnja održat će se i utrka ubrzanja u 12 sati na Zapadnoj obilaznici Slavonskog Broda, a potom, u 17 sati, na tisuće bikera provozat će se na svojim motorima ulicama grada u velikom svečanom defileu.

S utrkama ubrzanja, velikim defileom kroz grad, dvodnevni događaj bogat glazbenim programom jedan je i od najvećih u regiji! Sudionici utrka ubrzanja jure i do 300 km/h na utrkama koja okupi na tisuće posjetitelja i zaljubljenika u brze i snažne motore.

Vozit će se i ove godine za prvenstvo Hrvatske, a sam brzinski okršaj počinje 12. svibnja točno u podne na Zapadnoj veznoj cesti, gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti najbrže motore u koje su neki vlasnici ulagali i po desetke tisuća eura da bi postizali tako veliku brzinu.

 

Mega Bikers Susreti održavaju se od 11. do 13. svibnja 2018. u Slavonskom Brodu na ŠRC Poloj, prekrasnoj riječnoj plaži i prostoru idealnom za kampiranje i odmor, a navečer za vrhunsku zabavu i provod. Ne sumnjamo da će i ove godine motorijada privući na tisuće posjetitelja iz okolice i regije, ali i bikere iz susjednih zemalja na ovu vrhunsku trodnevnu zabavu. Ulaznice za oba dana po cijeni od 70 kuna mogu se nabaviti na ulazu ŠRC Poloj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama