Obavijesti

Show

Komentari 20

Zaljubljeni i nakon 20 godina braka. Tomčić objavila fotku s mužem kojeg rijetko pokazuje

Zaljubljeni i nakon 20 godina braka. Tomčić objavila fotku s mužem kojeg rijetko pokazuje
6

Martina i suprug Ženja u braku su od 2003. godine, kad su se vjenčali u crkvi sv. Anastazije u Samoboru. Prije toga su sedam godina bili u vezi

VIDEO

Operna pjevačica i članica žirija showa 'Supertalent' Nove TV, Martina Tomčić (47) rijetko dijeli fotografije sa suprugom, ali na svom Instagram profilu nedavno je podijelila koliko su zaljubljeni.

Suprug Ženja Moskaljov (47) i Martina (47) uživaju s obitelji na skijalištu u Austriji. Ona rijetko u javnosti pokazuje svog supruga i djecu, a ovaj put objavila je fotografiju na kojoj joj voljeni daje poljubac. 

Par je u braku od 10. svibnja 2003. godine kada su se vjenčali u crkvi sv. Anastazije u Samoboru, a na vjenčanju je bili 50 uzvanika. Prije toga su sedam godina bili u vezi, a prvih pet godina njihova je veza funkcionirala na daljinu. Martina je jednom prilikom otkrila i kako su se upoznali.

Privatne fotografije Martine Tomčić

- Često sam iz Graza dolazila u Zagreb jer je blizu. Upoznali su nas zajednički prijatelji na Samoborskom fašniku, no nismo bili pod maskama. Jedna od prvih poveznica bila je ljubav prema sličnoj neklasičnoj glazbi. Zajedno smo slušali i pjevali Celine Dion. Na daljinu smo funkcionirali prvih pet godina, ali to nam je zapravo omogućilo kvalitetan početak veze jer ono malo vremena što smo bili zajedno provodili smo kvalitetno - rekla je.

Martina i Ženja imaju dvoje djece, 17-godišnjeg Nou i 11-godišnju Rebeku, a u intervju za Story odgovorila je na pitanje u čemu je tajna njezine bračne sreće.

- Jako sam sretna što imam takav brak, supruga koji podržava sve moje ludosti, koji mi je podrška u trenucima kad sam mala i slaba. Nije lako biti snažna žena. I nama treba rame za plakanje i pomoć. A to kad nas funkcionira, volimo se zvati kotač i pokretač. Zbilja sam sretna i blagoslovljena zbog toga - osvrnula se Martina svojedobno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu