Show

Komentari 1

Nakon 27 godina stiže treći dio filma 'Redovnice nastupaju'...

Nakon 27 godina stiže treći dio filma 'Redovnice nastupaju'...

Whoopi je jesenas u emisiji 'The Late Late Show' najavila kako bi uskoro mogli gledati još jedan nastavak filma, ali tada još ništa nije bilo službeno dogovoreno... Sada je Disney potvrdio vijest

Oskarovka Whoopi Goldberg (65) najavila je kako stiže treći nastavak filma 'Redovnice nastupaju'. Prvi dio filma izašao je 1992., a drugi odmah sljedeće godine. Whoopi će glumiti u trećem nastavku i režirati ga, piše Daily Mail. Tu vijest je potvrdio i predsjednik produkcije Walt Disney Studios Motion Picture Sean Bailey (50). 

POGLEDAJTE VIDEO: Odgođeni Oscari

Još uvijek nisu poznati detalji trećeg nastavka, ali se zna kako će američki glumac i producent Tyler Perry (51) biti dio produkcijske ekipe. 

Whoopi je jesenas u emisiji 'The Late Late Show' najavila kako bi uskoro mogli gledati još jedan nastavak filma. 

- Nakon što smo zbrojili dojmove nakon prvog nastavka, dobili smo dojam da smo dosegli vrhunac i da nije potrebno snimati treći dio. U početku nije niti bilo interesa za snimanje nastavka, ali posljednjih godina interes raste i plan o snimanju nastavka je zaživio - rekla je Whoopi u listopadu, no tada još ništa nije bilo službeno dogovoreno.

- Mislim da će nastavak biti pravi pogodak jer se radi o zabavnom obiteljskom filmu prepunom dobrog i lošeg pjevanja vrckavih časnih sestara - zaključila je Goldberg. 

U prvom dijelu Deloris Van Carter (Whoopi Goldberg) svjedočila je ubojstvu te je skrivena u samostan kao dio programa za zaštitu svjedoka. U drugom dijelu Deloris Van Carter ponovno dobiva poziv da u ulozi časne sestre pomogne zapuštenoj katoličkoj školi. 

Najčitaniji članci