Obavijesti

Show

Komentari 32

Nakon čak 20 godina: Ninčević ponovno okuplja Tutti Frutti

Nakon čak 20 godina: Ninčević ponovno okuplja Tutti Frutti
2

Vjeruju u uspjeh jer se hitovi grupe još slušaju. Amulića nisu zvali jer je postao klapski pjevač. Ninčević i Benson emotivno su vezani uz Tutti Frutti. Uz njihove pjesme mnogi su se zaljubljivali

VIDEO

Već šest mjeseci smišljam pjesmu s kojom ću Tutti Frutti vratiti na scenu. Mora biti odlična jer nakon 20 godina ne mogu doći s poskočicom, kaže Nenad Ninčević (55).

Na ponovno okupljanje nakon 20 godina odlučio se jer se hitovi tog benda i danas rado slušaju. U novoj postavi neće biti Tomislava Mrduljaša s kojim je Ninčević vodio medijski rat oko Splitskog festivala, ali ni prvog pjevača benda Ive Amulića (52), s kojim navodno nije u dobrim odnosima.

- Amulić je klapski pjevač i ne znam kako bih ga pretvorio u rock pjevača. Odlično funkcionira u klapi Rišpet i nema potrebe izvlačiti ga iz tog faha - diplomatski će Ninčević.

Nove i stare hitove pjevat će Marsel Benzon (47). On je 1991., nakon odlaska Ive Amulića, u bendu pjevao do 1994., a potom je otišao u solo karijeru. Danas pjeva u grupi Providenca.

IZ MLADIH DANA Originalnu postavu prvi je 1987. napustio gitarist Tomislav Mrduljaš

 

- Ninčević i ja pišemo pjesme za druge pjevače. On radi tekstove, ja glazbu i aranžmane te je pala ideja da radimo za sebe, da vratimo Tutti Frutti, a to me beskrajno raduje - kaže Marsel.

Nakon što je izašao iz benda, Benzon je u Zagrebu otvorio glazbeni studio. Zbog Tutti Fruttija neće napustiti grupu Providenca.
- Vjerujem da ćemo se dogovoriti i zajedno ići na turneje - kaže Marsel.

Frontmen Ninčević povjerio mu je pisanje prve povratničke pjesme.

- Uopće nije važno hoće li biti lagana ili brza. Dao mi je otvorene ruke i vjerujem da će brzo biti gotova. Nismo opterećeni jer si nismo dali rok do kojeg se trebamo vratiti - kaže Benzon.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu