Obavijesti

Show

Komentari 17

Nakon djevojke Ćalete-Cara i Izabel 'isfurala' ružne tenisice

Nakon djevojke Ćalete-Cara i Izabel 'isfurala' ružne tenisice
11

MATEO JU POČASTIO Izabel je uz tenisice imala i popularnu torbu istog brenda koja se prodaje za 1.590 eura odnosno 11.800 kuna...

VIDEO

Izabel Kovačić (24), supruga nogometaša Matea Kovačića (24), posljednjih nekoliko mjeseci ima englesku adresu, ali je nakratko posjetila rodnu Hrvatsku. Iako ne objavljuje svaki dan na društvenim mrežama poput ostalih WAGsica, svoje pratitelje, kojih ima 428 tisuća, voli razveseliti svojim modnim kombinacijama. 

Dok je šetala Opatijom, Izabel se pohvalila novim tenisicama marke Balenciaga na koje je iskombinirala crnu, ležernu haljinu. Cijena ovih tenisica je 695 eura, odnosno 5.150 kuna. Brojni modni portali su za njih počeli koristiti izraz 'ugly sneakers', odnosno 'ružne tenisice'. 

Izabel je imala i popularnu torbu istog brenda koja se prodaje za 1.590 eura odnosno 11.800 kuna.

Iste tenisice, ali u drugoj boji, ima i djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara (22), Adriana Đurđević (26). Trenutno su ove tenisice jedne od najpopularnijih. Otkako su se vratile u modu, sve ih više djevojaka nosi, a mnogima su ružne zbog svoje glomaznosti. 

Podsjetimo, Mateo trenutno igra za nogometni klub Chelsea pa se par preselio u Englesku. Odmah su im Englezi poželjeli dobrodošlicu, a njihovi su mediji Izabel prozvali 'kraljicom Londona'.

Kovačiće često prijatelji posjećuju u novom domu. Prošlog je mjeseca Izabel ugostila djevojku nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja (22), Dinu Dragiju (21).

SVAKI ZNAK IMA 3 SAVRŠENA PARA: Tko je vaša srodna duša prema vašem horoskopskom znaku?

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao