Obavijesti

Show

Komentari 7

Nakon gubitka kujice Fride: Liz Grgićima vratila veselje u dom

Nakon gubitka kujice Fride: Liz Grgićima vratila veselje u dom
3

POJAČANJE U OBITELJI Goran Grgić nije ni prebolio nestanak kujice Fride, kad je u njihov dom ušla Liz. Od ljubimice se ne se odvaja ni dok igra u Ulyssesu

VIDEO

Nema treme od sutrašnje, nove izvedbe predstave “Pečat” dok po Brijunima šetam 10-mjesečnu kujicu Liz, kaže Goran Grgić (51).

Nakon što je lani u Crikvenici odlutala njihova mezimica, kujica Frida, Grgići su bili neutješni. Frida je u njihov dom došla kao beba i s lakoćom osvojila srca peteročlane obitelji.

- Kad smo doma postigli konsenzus o tomu da ćemo nabaviti psa, nismo ni razmišljali o tomu hoćemo li ga udomiti ili kupiti. Moja se kći odmah bacila na traženje i već idućeg dana stigla nam je Frida. Odmah nam je bilo kristalno jasno da s udomljavanjem nismo pogriješili – rekao je glumac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mješanka je s lakoćom šarmirala Grgiće i vrlo brzo postala ravnopravni, šesti član obitelji. Kad je nestala, priča glumac, svi su bili tužni, tražili su je posvuda. Slike Fride objesili su po stupovima uz cestu, dali ih u medije, no kujicu nisu našli. Samo koji mjesec kasnije opet ih je obradovao lavež novoga psića. Novu miljenicu obitelji, mješanku aljaškog malamuta i labradora, u njihov je dom donijela kći Katarina. Prije 10 mjeseci dobila ju je za rođendan od prijatelja.

- Psić je sad sa mnom na Brijunima ali ne puštam je s lajne jer trči za zečevima. Jako je razigrana, iako smo onu najgoru fazu psećeg puberteta već prošli. U jednom danu mi je pojela dva šešira i dvije kape. Povikao sam na nju pa je shvatila da to ne smije raditi. Sad sam miran jedno vrijeme - kaže Grgić.

Glumac je na Brijunima sa suprugom Ivanom i najmlađim sinom Lovrom (13). Kći Katarina (20) i najstariji Fran (22) ostali su u Zagrebu. Grgić kaže da se ne boji galame ni tuluma jer su oboje jako dobri i odgovorni, a moraju, kaže, i učiti. Nakon “Pečata”, koji 20. i 21. kolovoza igra na Brijunima, dočekat će i gostovanje matičnog kazališa s predstavom “Ljudi od voska”. Umjesto putovanja na koja s obitelji često odlazi, ove jeseni će spojiti poslovno i privatno.

- S Ivanom putujem na stručnu konferenciju u Chicago, a potom idem na gostovanje u St. Petersbourgh s predstavom “Ivanov” - rekao je Grgić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...