Show

Komentari 5

Nakon izolacije Luka i Sofija ne gube vrijeme: Šetali Madridom pa su se počastili u restoranu...

Nakon izolacije Luka i Sofija ne gube vrijeme: Šetali Madridom pa su se počastili u restoranu...

Kako oboje uživaju u šetnji, jedva su čekali prošetati gradom i otići u shopping. Najveća radost bila je upravo kupovina novogodišnjih poklona, kako uzajamnih, tako i za malenog Alekseja, kaže izvor

Srpski nogometaš Luka Jović (22) koji igra za Real Madrid prebolio je korona virus pa ne gubi vrijeme. Svoju zaručnicu, atraktivnu manekenku Sofiju Milošević (30), odveo je na ručak u centar Madrida, javljaju srpski mediji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Golupčići su bili u izolaciji od kraja studenog pa su nakon negativnog testa na koronu jedva dočekali prošetati španjolskom prijestolnicom. 

S obzirom na to da u toj zemlji i dalje vrijede stroge zabrane okupljanja, par je prvo uživao u kraćoj šetnji pa su se častili u jednom restoranu.

- Iako je ovaj period bio stresan za Luku jer je nakon izolacije zbog korone morao dodatno odsustvovati s terena zbog povrede, iskoristio je ovih nekoliko slobodnih tjedana da se potpuno posveti Sofiji i sinu Alekseju. Njih troje su uživali u zajedničkim trenucima kod kuće, a posebno im je bilo zanimljivo dok su kitili prvu zajedničku jelku - otkrio je izvor blizak paru te dodao:

- Kako oboje uživaju u šetnji, jedva su čekali prošetati gradom i otići u shopping. Najveća radost bila je upravo kupovina novogodišnjih poklona, kako uzajamnih, tako i za malenog Alekseja.

I sama Sofija pokazala je na Instagramu koliko je uživala u kićenju prve obiteljske jelke.

- Zbog situacije s koronom nismo napustili kuću skoro tri tjedna. Nisam mogla nabaviti sve ukrase koje sam htjela, a baš sam željela ukrasiti jelku. Dekorirala sam isto kao i prethodne godine, ali sam stavila drukčije boje zbog svog sina. Na kraju sam sve promijenila jer drvo nije bilo dovoljno visoko. Mijenjala sam je nekoliko puta, ali to je to. U svakom slučaju, prvo božićno drvce za mog sina Alekseja - napisala je manekenka koja je s Jovićem dobila sina krajem rujna.

Najčitaniji članci