Show

Komentari 27

'Nakon mog izbora je završila era glamuroznih izbora za Miss'

'Nakon mog izbora je završila era glamuroznih izbora za Miss'

Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv njih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam, kaže

Manekenka Lejla Filipović (44) 1998. je proglašena najljepšom Hrvaticom, ali nekoliko dana nakon je objavljeno da ipak više nije Miss Hrvatske. Sazvala je konferenciju za medije i rekla da je problem vjerojatno u tome što je muslimanske vjeroispovijesti.

To je izazvalo veliki skandal u medijima pa je nakon nekoliko dana odlučeno da će Lejla ići na izbor za Miss svijeta, ali ondje nije bila uspješna. O tom događaju, kao i o obitelji i životnim problemima supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića (49) ispričala je za Story.hr.  

- Mislim da mi nije pomoglo ni odmoglo u karijeri. Kažu da sam pokazala veliku hrabrost i borbu u tim godinama pa me valjda ljudi pamte i po tome. Smatram, a mnogi će se složiti sa mnom, da je nakon mojeg izbora završila era glamuroznih izbora za Miss, sjajno organiziranih događaja koje smo svi s nestrpljenjem očekivali i rado gledali - kaže Lejla. 

Rekla je da se starenja ne boji, jedino se boji bolesti. Trenutačno ne koristi botoks i filere. 

- Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv njih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam - istaknula je. Rekla je da su njezini sinovi 'teški' što se tiče hrane. 

- Užitak mi je kuhati za nas dvoje jer je Tarik jednostavan po tom pitanju i u svemu uživa, ali zato dečki puno toga ne jedu i jednostavno ne žele ni probati. Tako da ja obično kuham dva, tri jela dnevno da bih ispunila sve želje. Dečki bi najčešće jeli ista jela, kao i većina djece. Bolonjez, lazanje, tortilje s piletinom, pohano meso, ćufte…- ispričala je. 

 

 

Najčitaniji članci