Obavijesti

Show

Komentari 5

'Nakon nekoliko pobačaja, naše malo čudo porodio je njen otac'

'Nakon nekoliko pobačaja, naše malo čudo porodio je njen otac'
4

Glumica i voditeljica Hilarie Burton progovorila je o teškom razdoblju u kojem su ona i njen suprug, glumac Jeffrey Dean Morgan, pokušavali dobiti dijete

VIDEO

Hilaire Burton (35) i glumac Jeffrey Dean Morgan (51) svijetu su pokazali svoju jednomjesečnu kći George Virginiju. Par je, otkrila je Hilaire, pokušavao dobiti drugo dijete posljednjih pet godina. Prvo, sin Augustus, su dobili 2010., a od tada su radili na drugom. Svoju kćerkicu George Virginiju nazvali su čudom. 

- Želim nešto poručiti svim ženama koje pokušavaju zatrudnjeti. Meni i Jeffreyju je dugo trebalo da dobijemo bebu. Prvi put kada sam zatrudnjela nakon Augustusa, bili smo presretni. Slavili su, plakali i smišljali imena. Tu bebu smo izgubili. To se dogodilo još nekoliko puta i svakog puta nam se srce slamalo - napisala je glumica, najpoznatija po ulozi Peyton Sawyer u seriji 'One Tree Hill'. 

Njen suprug, glumac Jeffrey Dean kojeg gledamo u seriji 'Živi mrtvaci' kao manijakalnog Negana, podijelio je ženinu objavu, te je dodao kako se ponosi njenom iskrenom ispoviješću. 

Burton je priznala da je tijekom tih pet godina bila ljubomorna na svaku ženu koja bi rodila. 'Mučila' bi se čitajući vijesti o zvijezdama i njihovoj djeci. 

 

Someone likes blondes!

A post shared by Hilarie Burton (@hilarieburton) on

Kada je ponovno zatrudnjela prošle godine, sretne vijesti nije htjela podijeliti sa svima jer je bila jako oprezna. 

- Nisam htjela slavlje. Svakoga sam dana provjerava djetetove otkucaje srca. A zatim se ona rodila i tu je s nama. Svaki dan je gledam satima, a kada se plače i viče, ja uživam jer je živa - napisala je Hilaire. 

Par je objavio fotografiju malene George Virginije.

- Rođena je 16. veljače, a porodio ju je njen otac. Jako je volimo - dodala je presretna glumica i bivša MTV-jeva voditeljica.

Hilarie i Jeffrey zaljubili su se 2009., a vjenčali su se pet godina kasnije. 

 

 

A post shared by Hilarie Burton (@hilarieburton) on

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin