Obavijesti

Show

Komentari 13

'Nakon plesanja, razvukla sam pitu i dobila ponudu za brak...'

'Nakon plesanja, razvukla sam pitu i dobila ponudu za brak...'
12

Iako je spisateljica priznala da je umorna nakon plesnih treninga nakon jednog je imala snage, pa je napravila pitu. Fotografiju je poslala natjecateljima, pa su joj pisali: 'Udaj se za mene', 'Od kud ti snaga?'

VIDEO

Za nove plesne izazove spremna je Josipa Pavičić Berardini (39). Spisateljica, TV voditeljica, novinarka i poduzetnica natjecat će se u showu 'Ples sa zvijezdama', a kako nam otkriva, ushićena je i sretna zbog poziva u emisiju.

- Nisam se dugo premišljala za sudjelovanje, ali ipak sam morala stati i razmisliti. Ples je uvijek svim djevojčicama u snovima, bilo da žele postati balerine ili plesačice, a ja sam jedna od njih tako da sam si pomislila 'Wau, gle da barem na nekoliko mjeseci ostvarim i taj dio' i evo sad će mi se to ostvariti - govori nam Josipa. 

No ipak kad je krenula 'brusiti' plesne cipelice Josipa je, kako kaže, imala drugačije mišljenje o plesu nego što ga ima trenutačno. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad smo tek krenuli s pripremama ja sam bila malo nadobudna, bez obzira na to što su mi plesači govorili da će biti naporno. No kad smo krenuli shvatila sam da je ples sport, disciplina i veliki trud - kaže spisateljica. 

Od tada cijelo vrijeme profesionalnim plesačima showa ponavlja da im skida kapu, a osjeća i kako se profesionalni ples u Hrvatskoj ne cijeni dovoljno.

Zagreb: Predstavljeni parovi za novu sezonu showa Ples sa zvijezdama

No priznala nam je njezin plesni partner Damir Horvatinčić jako pazi na detalje u plesnim koracima. 

- Nakon tjedan dana htjela sam ga tući jer namjestim se za valcer onda se on dere glava, brada, prsti, koljeno, noga... - kaže kroz smijeh poduzetnica i dodaje: 

- Ipak jako sam ga zavoljela zbog njegove temeljitosti i izvrsno pleše. Mislim sam dobila prekrasnog mentora i učitelja i jako sam zahvalna na tome - objašnjava.

Od svih plesova najviše joj se sviđa tango jer je, kako smatra, prepun strasti i žara, a sviđa joj se i engleski valcer.

- Profinjen je, ali i salsa, samba, rumba, cha cha cha nisu loši plesovi, no od svih bi ipak izdvojila tango - izjavila je Pavičić Berardini, koja se žirija showa ne boji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni trunčicu šminke 🌞🌞🌞Kod nas radnoooo @plessazvijezdama @novatv_ @ecijaojdanic @viktorija7777 @ana.vucak.veljaca

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

- Uvjerena sam da će žiri biti pravedan jer mislim da je to jedino ispravno. Žiriju sigurno neće biti lako jer ipak mislim da se svi trudimo i svi smo u nekom segmentu dobri - smatra. 

Iako je nakon treninga, kako kaže, umorna jedan dan je ipak imala snage za dodatne aktivnosti. 

- Došla sam kući i ispekla sam tursku štrudlu i kako smo svi natjecatelji u jednoj grupi na društvenoj mreži onda sam ju uslikala i poslala im i onda su svi komentirali 'Udaj se za mene' , 'Jesi ti normalna?' , 'Od kuda ti snaga?' - rekla je Josipa kroz smijeh i dodala: 

- Mene kuhanje opušta i nakon cijelog dana punog treninga ja sam mijesila i pekla tu štrudlu - kaže i priznaje da je to bio izuzetak.

- Inače dođem doma jedva uspijem pod tuš i skinuti šminku, užasno sam iscrpljena - objašnjava spisateljica kojoj je nova knjiga pri kraju te još ima tri tjedna da za nju preda gotov tekst.

SAMI SEBI BITNI: Ovi horoskopski znakovi su najsebičniji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...