Obavijesti

Show

Komentari 58

Nakon poništenja prvog braka spremna je za drugo vjenčanje

Nakon poništenja prvog braka spremna je za drugo vjenčanje
5

Pamela Ramljak otkriva zašto je dala otkaz u školi, zašto pjeva po svadbama, kako je prebrodila bračni krah te zašto još nema vjenčanicu za veliki dan u studenome

VIDEO

Bivša članica grupe Feminnem Pamela Ramljak (33), uz to što snima album koji izlazi krajem godine, dobila je jednu od glavnih uloga u mjuziklu “Jadnici”, čija je premijera bila prošli tjedan u varaždinskoj Areni. Već su dobili pozive da nastupe u Osijeku, Rijeci i Splitu.

- Prije petnaestak godina u Mostaru sam pjevala u mjuziklu ‘Zabranjeni grad’. To je bio amaterski projekt, a ja sam imala glavnu ulogu - prisjeća se i dodaje kako se pronašla u mjuziklu. 

Dok su trajale probe za mjuzikl, malo joj je patio posao.

- Odgodila sam snimanje pjesama, ali Ante Pecotić sve je pripremio dok sam bila odsutna. Sve su pjesme autorske, pa mi je svejedno koja će biti sljedeći singl. Moj favorit ipak je pjesma ‘Prijateljica’ - govori Pamela, kojoj nije žao što su se Feminnem raspale.

- Nedostaju mi samo zajednička putovanja. Sama odlučujem gdje ću, kad ću, hoću li i kako ću izgledati. Nikad nisam htjela pjevati u grupi. To se dogodilo spontano. Pokojni Đorđe Novković pitao nas je što mislimo o toj ideji, u tom trenutku tržište je trebalo takvo nešto. ‘Živjele’ smo devet godina, što je mnogo za girl bend. Čim sam osjetila da nemam snage za nove članice, sve se raspalo - priča Pamela, koja je prvu autorsku pjesmu napisala s 15 godina.

- Kad sam došla u Zagreb, slagala sam prvi autorski album pa se dogodio ‘Hrvatski Idol’ i stala sam s time. Neke ću pjesme izvući iz naftalina, obraditi ih i staviti na album koji izlazi krajem godine - kaže Pamela, koja je radila kao učiteljica glazbene kulture. 

Prije nekoliko dana dala je otkaz.

- Teško mi je palo, no često sam morala tražiti slobodne dane, što nije u redu prema kolegama koji žive od toga posla. Puno putujem i sretna sam što mi karijera ide uzlaznom putanjom. Imam sve više nastupa i shvatila sam da mi je petkom problem biti na nastavi, a tada u školi imam po pet, šest sati. Onda sam sjela s ravnateljicom i popričala... - govori. 

Već ima novi posao: osnovala je bend s kojim će pjevati po svadbama.

- Nema toliko gaža kao nekad. Mora se čovjek snaći, a vjenčanja će uvijek biti. Imam dobar bend iz Zagreba, svirat ćemo pop, rock i evergreene. Puno kolega se time bavi, to je dobar novac. U današnje vrijeme bilo bi sramota odbiti nastup - kaže.

'Prešla sam tridesetu, ali žarko želim dijete'

Pamela nerado govori o bivšem braku. Ona se 2010., nakon godinu dana, razvela od inženjera Stojana Rakića. U vezi su bili devet godina. Molbu za poništenje braka podnijela je odmah nakon razlaza od bivšeg supruga. Dobila ga je nakon tri godine u Beču od katoličke austrijske crkve.

- Meni je brak u načelu svetinja. Poništenje braka sam dobila u Austriji gdje nitko nije pitao tko sam i što sam. Želim naglasiti da nisam dobila crkveni razvod. To daje samo papa u slučaju da brak nije konzumiran. Sve ostalo je poništenje sakramenta braka - koje daje Crkva. Udala sam se u pravoslavnoj crkvi, gdje se prvi brak može razvrgnuti, a u katoličkoj ne može. Moj bivši suprug se mogao odmah vjenčati, a ja sam morala dokazati da imam pravo na poništenje. Bilo je trenutaka kad nije bilo lako prolaziti kroz sve to, ali na kraju se isplatilo - objasnila je Pamela, koja će za mjesec dana opet pred oltar. 

U Mladenu Salajsteru (34) pronašla je čovjeka s kojim želi provesti život.

- Prošlost me nije pokolebala, ali me definirala, izmijenila i dala novi pogled na život. Čak mi je učvrstila vjeru da želim naći osobu s kojom mogu provesti život. Kad sam ga tražila, znala sam točno što želim. Nije mi bitan ni bankovni račun ni izgled. Tražila sam čovjeka s kojim mogu biti prijatelj. Na početku veze potencirala sam svađe kako bih vidjela na što sliče. Kad sam vidjela da one traju pet minuta, znala sam da sam naletjela na pravu osobu. Bahaćenje i durenje pet dana nakon svađe nesnošljivo je i to je u prvom braku djelovalo loše na moje zdravlje - govori Ramljak. 

Vjenčanje će biti u crkvi sv. Antuna na zagrebačkom Črnomercu.

- Vjenčanicu još nemam. Sve sam prepustila stilistu Ivanu Friščiću. Nemamo još ni prstenje, a Mladen nema ni odijelo. Imamo dvoranu, čak sam šefu sale prepustila da složi jelovnik. Rekla sam da moji vole ribu, a zaručnikovi odojak pa neka kombinira. Svira mi Kiki Rahimovski, a bit će samo osamdesetak uzvanika - otkrila je i dodala da uskoro želi postati majka.

- Želim barem jedno dijete. Jako se bojim trudnoće, a i prešla sam tridesetu. Nadam se da će nas Bog blagosloviti najvećim darom, zdravim djetetom - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina