Show

Komentari 6

Nakon popularne serije sredio je zube i progovorio o ovisnosti

Nakon popularne serije sredio je zube i progovorio o ovisnosti

Svojom pojavom nakon što je serija postala planetarno popularna Finlay je mnoge ugodno iznenadio. Nemoguće je ne primijetiti da je konačno u ormaru pronašao nešto za odjenuti, kao i to da ima znatno više zubiju

U krajnje bizarnoj i iznimno popularnoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness' naveliko se priča i piše posljednjih dana, a publika diljem svijeta ne skriva šokiranost viđenim. Hvaljena dokumentarna serija prati sukob vlasnika privatnih zooloških vrtova s egzotičnim životinjama u SAD-u i udruge za zaštitu životinja, prevođenu izvjesnom Carole Baskin.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Upravo nju 'na piku' ima cijela paleta osebujnih likova, a vjerojatno najupečatljiviji među njima je Joe Exotic. Značajan doprinos seriji je svojim svjedočanstvima donio i smušeni John Finlay, nekadašnji muž i partner egzotičnog Joea.

Kao što serija zorno i prikazuje, velik dio glavnih aktera živi potpuno neprilagođeno, a svakodnevicu im je 'krasila' i zloupotreba teških droga. Svojoj ovisnosti Finlay duguje i rijetko lijep prizor iz doba snimanja serije, a svojom pojavom nakon što je serija postala planetarno popularna mnoge je ugodno iznenadio. Nemoguće je ne primijetiti da je kontroverzni Joeov pomoćnik konačno u ormaru pronašao nešto za odjenuti, kao i da ima znatno više zubiju nego ranije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Prikazali su me u seriji kao drogiranog rednecka, a već tada kada je snimano drogu nisam konzumirao godinama. Tako sam odlučio čim sam dobio dijete, a za nove zube trebao sam malo pričekati, no i ona su sada tu - ispričao je u svom obraćanju preporođeni Finlay, koji je prekinuo homoseksualnu vezu sa zloglasnim Exoticom te se kasnije skrasio sa suprugom i dobio kćer.

Najčitaniji članci