Obavijesti

Show

Komentari 29

Nakon prozivki: Grubnić i Hana sastali su se s Bandićem u uredu

Nakon prozivki: Grubnić i Hana sastali su se s Bandićem u uredu
4

Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama, napisao je Bandić

Modni stilist Marko Grubnić (38) i bosanskohercegovačka influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) sastali su se s Milanom Bandićem (65) zbog Azila Dumovec.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

show 01:10

Zagrebački gradonačelnik se fotografijama sa sastanka 'pohvalio' na društvenim mrežama.

- Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama - napisao je.

S njima je pozirao ravnatelj zagrebačkog ZOO-a, Damir Skok, a na fotografijama se nalazi i Bandićev pas Rudi.

Grubnić je najavio: 'Idući tjedan idem osobno u Bandićev ured'
Grubnić je najavio: 'Idući tjedan idem osobno u Bandićev ured'

Grubnić je već prošli tjedan najavio ovaj sastanak.

- Obećao sam vam da ću dati milijun posto sebe da riješimo ovaj problem. Već idući tjedan idem osobno u ured gradonačelnika Milana Bandića kako bismo razgovarali i, nadam se, ipak udružili snage te učinili da Azil Dumovec bude ponos grada Zagreba, a ne utočište iz horor filmova - poručio je tada.

- Važno je zauvijek maknuti iz Azila nekoliko glavnih 'mučitelja', čak im znamo i imena pa se nadam da će oni biti toliko fer prema sebi te sami dobrovoljno odstupiti sa svojih pozicija i funkcija kako ih se ne bi dodatno javno prozivalo... Kao što sam rekao - od sada pratimo svaki korak... i svaki korak je bitan - dodao je.