Obavijesti

Show

Komentari 13

Nakon razvoda sve mršavija: Angelini Jolie su i tajice široke

Nakon razvoda sve mršavija: Angelini Jolie su i tajice široke
5

Bila je u rijetko viđenom sportskom izdanju. Obukla je tajice koje su joj bile široke, iako bi trebale biti pripijene uz noge te sivu majicu. Obula je crne tenisice, a od sunca se zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama

VIDEO

Dok je u tijeku borba za skrbništvo, glumica Angelina Jolie (43) otišla je na planiranje u društvu djece. Družili su se na obroncima Hollywood Hillsa iznad Los Angelesa, a mnogi su primijetili da je Angelina premršava.

Bila je u rijetko viđenom sportskom izdanju. Obukla je tajice koje su joj bile široke, iako bi trebale biti pripijene uz noge te sivu majicu. Obula je crne tenisice, a od sunca se zaštitila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. 

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie enjoys a hike with her kids on Labor Day

Brad Pitt (54) i Angelina imaju šestero djece, a glumica svaki trenutak provodi u njihovom društvu te im pomaže da 'ozdrave' svoj odnos s ocem. S Jolie su na planinarenju bili kćeri Zahara (13) i Shiloh (12), blizanci Vivienne i Knox (10), međutim nije bilo sinova Maddoxa (17) i Paxa (14).

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie enjoys a hike with her kids on Labor Day

I djeca su, kao i majka, bila jednostavno i sportski odjevena. Čini se da su bili presretni što se druže u prirodi, iako većina njihovih vršnjaka preferira ostajanje kod kuće, igranje igrica i 'surfanje' po internetu. 

FILE PHOTO: Brad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of The Normal Heart in New York

Do nedavno su bivši supružnici bili u svađi jer se Angelina požalila da Pitt ne plaća dovoljno visoku alimentaciju, a on je tvrdio novac koji joj je dao nije iskoristila za djecu. Međutim, prijatelji para kažu da se glumica 'smekšala' i da želi prijateljski i ljubazan kraj braka s Bradom. 

- Oboje se žele dogovoriti o zajedničkom skrbništvu nad djecom i ne žele više voditi sudsku borbu - ističu prijatelji bivšeg para.

VIDI OVO: Koji horoskopski znak je najbolji u krevetu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu