Obavijesti

Show

Komentari 9

Nakon što je smršavila, fanovi govore da je Adele ista Paulson

Nakon što je smršavila, fanovi govore da je Adele ista Paulson
8

Na račun njihove sličnosti na društvenim su se mrežama pojavile brojne fotografije, a Sarah je rekla kako je počašćena i da joj laska što ju se uspoređuje s britanskom pjevačicom

VIDEO

Britanska pjevačica Adele (32) izgubila nevjerojatnih 45 kilograma u posljednjih nekoliko mjeseci. Njezini se obožavatelji ne mogu načuditi njezinoj transformaciji. Mnoge je zanimalo na kakvoj je dijeti bila pjevačica. No, osim toga, mnogi su također povezali kako sada, vidno mršavija, jako nalikuje na holivudsku glumicu Sarah Paulson (45).

Actor Sarah Paulson attends the European premiere of "Glass" in London

Na račun njihove sličnosti na društvenim su se mrežama pojavila brojne fotografije, a Sarah je rekla kako je počašćena i da joj laska što ju se sada uspoređuje s Adele.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele y Sarah Paulson ¿Se parecen? #Adele #sarahpaulson #adeleadkins #hollywood

Objavu dijeli Eslomaz (@eslomazzz)

Iako je, kako je rekla, već i prije čula da njih dvije nevjerojatno nalikuju, sada je to još izraženije nakon što je Adele pokazala svoju novu figuru.

- O ovome se priča već duže vrijeme. I prihvaćam usporedbe. Naravno, voljela bih da uspoređuju moj i njezin talent, da to što ja radim odlično kao i ono što ona radi, no to je teško jer doista nitko nije talentiran kao ona. To je ponekad poprilično iritantno, no, prihvatit ću usporedbe s njom, jer ona je prava ljepotica. Stoga, da, prihvaćam! - rekla je glumica u jednoj radijskoj emisiji.

Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Podsjetimo, Adele s početka karijere pamtimo kao brinetu s viškom kilograma, pomalo upitnog modnog stila, no s godinama je postala sve profinjenija.

U borbu s viškom kilograma nije se upustila sama. S njome su bili treneri Joe Wicks i Dalton Wong. Navodno je ključ uspjeha u tome što je krenula na pilates, a dizala je i utege u teretani. Davali su joj savjete kako na što bolji, brži i zdraviji način doći do željenog cilja. S obzirom na to da je pjevačica bila svjesna svog nedostatka, često se znala našaliti sa svojom kilažom. Priznala je kako bi prije radi toga plakala, ali ne bi ništa više od toga poduzimala već se samo sažalijevala.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Adele osvojila Grammy'

Pokretanje videa...

00:09

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu