Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
65 komentara

'Umoran sam': Antonio štrajka glađu i traži izlazak iz BB kuće

NOVA DRAMA Nezadovoljstvo i bijes izmjenjivali su se na Antonijevu licu. Ponašao se kao pravi kralj drame te krenuo duboko disati kako bi sam sebe smirio

Foto: RTL televizija

Lijepo ponašanje prema eliti i poseban režim prehrane tek je početak paklenog tjedna koji čeka 'običan narod'. Novi tjedni zadatak, s kojim dolaze i nova pravila, najteže su pali Antoniju Benčaku, koji se požalio Anezi.

PJEVAČICE U USPONU BB stanarke Karla i Anezi: Tako slične, a tako različite

- Krećem u štrajk glađu! Ne jedem više u ovoj kući! - kazao je mladi Križevčanin pjevačici, kojoj nije bilo jasno njegovo nezadovoljstvo, piše RTL

 

Foto: RTL televizija

- Ako će on ovo raditi namjerno, onda ću i ja. Sada namjerno neću jesti što god donese - najavio je. Pjevačici se povjerio i da je tražio izlazak iz Big Brother kuće jer mu je dosta svega.

Nezadovoljstvo i bijes izmjenjivali su se na Antonijevu licu. Ponašao se kao pravi kralj drame te krenuo duboko disati kako bi sam sebe smirio. 

- Želim napustiti kuću. Imam više razloga. Izmoren sam psihički i fizički. I ti meni daješ onu splačinu za jesti koju ne mogu očima vidjeti - rekao je Antonio Big Brotheru. 

ODUŠEVLJENA BOJANOM Ana-Marija: 'Moja hvalisanja su potvrđena njegovim dolaskom'

Inače, Big Brother elita, kojoj pripadaju Karla Jakelić, Nikola Sedlar i Antonio Orač Orky, koji imaju posebne povlastice, dobili su svoju teretanu koju mogu koristiti ukoliko žele.

Čim je elita ugledala teretanu, Nikola je kazao da nikad nije bio u teretani te kako će ovo biti prvi put da će koristiti sprave za vježbanje. 

Foto: RTL televizija

Naši partneri pišu
Message