Obavijesti

Show

Komentari 8

'Nama je Superpar bio plaćeni godišnji odmor, najbitnije nam je bilo da ne ispadnemo prvi'

'Nama je Superpar bio plaćeni godišnji odmor, najbitnije nam je bilo da ne ispadnemo prvi'
13

U finalu druge sezone 'Superpara' bore se četiri para. Ratka i Gordon smatraju kako svi imaju podjednake šanse za osvajanje glavne nagrade, a Nikolana i Marko kažu da se nadaju pobjedi

VIDEO

Nakon 20 epizoda, došao je red na finalni obračun kandidata u drugoj sezoni zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar'. Za titulu najboljih bore se Nikolana (31) i Marko Vucković (39) s Hvara, Ratka (44) i Gordon Turk (45) iz Slatine, Marijeta Vorgić (20) i Stjepan Vujnović Balcano (26) iz Osijeka te Dolores Antić (32) i Anton Rudan (45). 

POGLEDAJTE VIDEO: Doris i Boris u 'Superparu'

Pokretanje videa...

Doris i Boris 00:52

Osim što će osvojiti pozamašnu svotu novca ako pobijede u showu, parovi su u vili 'Superpara' stvorili i prijateljstva. Nikolana i Marko te Ratka i Gordon cijelo vrijeme bili su jedni drugima podrška. Par s Hvara rekao je kako su se u showu najviše zbližili s bajkerima iz Slatine.

- Jedna epizoda 'Superpara' traje 60 minuta, a između samih kadrova snimanja i igranja zadataka, nismo imali mobitele ili televizor da bismo skratili vrijeme nego smo vrijeme kratili druženjem. Kada smo padali zadatke i bili tužni, kada smo prolazili i kad smo se veselili, kad smo međusobno imali razmirice - tu su bili drugi parovi da nas raspolože, da s njima podijelimo veselje ili da nam pomognu riješiti razmirice. Među svim parovima u showu najviše su se u tome isticali Mate i Tina te Gordon i Ratka. Svatko tko njih ima za prijatelja može se smatrati sretnim - rekao je par Vucković za 24sata. 

Nikolana i Marko nisu se nadali da će dogurati do finala. 

- Nama je ovaj show bio jedna vrsta bijega od realnosti i plaćeni godišnji odmor. Cilj nam je bio samo da ne ispadnemo prvi. Ne nadamo se pobjedi, što se tiče novca, ali titulu superpara bismo jako voljeli osvojiti. Iako, samim time što smo finalu, sami smo sebi superpar - govore Hvarani. 

Super Par 2

Slično mišljenje dijele i Ratka i Gordon. 

- Naći se u finalu s drugim parovima je predivan osjećaj. Osjećaš se moćan, siguran u sebe i svog partnera bez obzira na ishod jer finale je velika stvar. Budući da smo upravo preživjeli eliminacije, nismo se nadali ulasku u finale - rekli su Slatinčani. 

Tenzije u showu uvijek su rasle kada su na redu bile eliminacije. 

- Žao nam je svakog para koji je ispao iz showa. Gledateljima izgleda jednostavno izbacivanje parova na dan eliminacija. Ono što se ne vidi ispred kamera je to da show i pobjeda nije samo biti dobar u igrama koje izvršavaš, nego ovisi o druženju i sklapanju prijateljstva u kući. Nitko nije glasao za nekoga da se izbaci, nego smo svi glasali za onaj par koji nam je draži da ostane - ispričali su Nikolana i Marko. Pitali smo ih, ako osvoje glavnu nagradu od 100.000 kuna, što bi učinili s njom.

- S obzirom na to da smo u trenutku snimanja showa bili podstanari, glavnu bismo nagradu iskoristili u rješavanju stambenog pitanja - kažu Nikolana i Marko.

Ratka i Gordon već su nam ranije rekli da bi voljeli posjetiti Istanbul ako osvoje glavnu nagradu, a što se tiče finala, misle da su svi parovi podjednako jaki.

- Kako je igra tekla i parovi izlazili, mi smo bili fokusirani na sebe i parove koji su ostali u kući. Mišljenja smo da smo trenutno svi ravnopravni i imamo iste šanse u igri - kažu nam Ratka i Gordon prije finalnog okršaja. 

Pitali smo ih tko je na njih ostavio najbolji dojam u showu.

- Kada smo ušli u ovaj show, upoznali smo ljude totalno različitih karaktera i načina života. Svatko od njih je specifičan na svoj način i od svakoga se moglo nešto naučiti - zaključuju Turkovi. 

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...