Obavijesti

Show

Komentari 94

Namještaljke, nezadovoljstvo gledatelja i osebujni 'guzotres'

Namještaljke, nezadovoljstvo gledatelja i osebujni 'guzotres'
1

Ova vrsta plesa može biti više no pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na lumbalnom dijelu kralježnice, komentirala je Martina Tomčić twerkanje Sarah Seifert u 'Supertalentu'

VIDEO

U finalnu večer 'Supertalenta' sinoć su se plasirali plesni par Emil Kuzminski i Matea Ivanković te plesni studio Ritam zona, a obožavatelji ovog talent showa ponovo imaju zamjerke.

Mnogi smatraju kako je u finale trebao proći senjski slavuj Matej Prpić (9), a ne Ritam zona za koju se odlučio žiri. Ipak, ovo nije prvi, a vrlo vjerojatno niti zadnji put da gledatelji negoduju.

Je li Nino premlad za Supertalent?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nini Avdiću (6) žiri nije dao prolazak u finale. U emisiju je došao kao 'tajni agent' koji je svojim znanjem o zemljopisu spasio svijet.

Dok je u audicijskoj emisiji nabrajao glavne gradove svjetskih država, u emisiji uživo je pokazao da zna prepoznati gradove i po njihovom obliku. U finale su prošli Step Boys i Martin Kutnar. 

Maleni Mostarac svojim je talentom oduševio publiku i gledatelje, no neki, poput članice žirija Martine Tomčić, smatrali su da je Nino premlad da se natječe u showu.

Zbog činjenice da mu je tek šest godina, gledatelji su pokrenuli žustru raspravu na društvenim mrežama. Jedni su govorili da dječakova vještina 'i nije talent', dok su drugi rekli da je Nino trebao proći dalje umjesto Step Boysa. 

Spoj folklora i twerkanja razbjesnio Tomčić

Sarah Seifert je za polufinale je pripremila pravi spektakl. Martina joj je i pri ovom nastupu stisnula crveni gumb. Ovog puta Sarah je spojila folklor i twerkanje.

- Večeras se jako lijepo osjećam, poslije ovog nastupa osjetno manje, ali mogu ga brzo zaboraviti, nije problem. Ako smijem ovu krasnu mladu damu priupitati, koja je definicija twerka kao plesa - rekla je Tomčić. Sarah joj je odgovorila da odgovore pronađe na internetu.

- Radi se o seksualnoj provokaciji, seksualnom podražaju kao takvom - dodala je Tomčić.

- Ova vrsta plesa može biti više no pogubna, da ne kažem da može ostaviti velike traume na lumbalnom dijelu kralježnice - istakla je Martina i pozvala ljude da pripaze na ozljede ukoliko požele probati twerkati.

- Krajnje degutantno oskvrnjivanje hrvatske tradicijske glazbe, i za mene sramotno - zaključila je Martina.

Sarah je nakon nastupa izjavila kako se navikla na loše komentare te da ih cijeni. O Martini Tomčić je rekla:

- Njen komentar posebno cijenim. Htjela bih joj preporučiti da mi se javi da joj opišem kako se pravilno twerka da se ne ozlijedi kralježnica.

Pokretanje videa...

01:04

Očekivani prolaz Antonije Dore Pleško

Antonija Dora Pleško (19) na audiciju za 'Supertalent' došla je bez prijave. Naime, pjevačica je došla kao podrška svojoj prijateljici Loreni Bučan, no voditelji Igor i Rene nagovorili su Doru da izađe na pozornicu. Antonia Dora otpjevala je 'At Last' Ette James i oduševila žiri. Maja Šuput joj je pritisnula zlatni gumb te je tako poslala direktno u polufinalnu emisiju. 

U polufinalnoj emisiji izvedbom Princeove balade 'Purple Rain' oduševila je žiri, a očito i gledatelje koji su joj dali najviše glasova. Antonija Dora prošla je u finalnu emisiju, no gledatelji showa na društvenim mrežama se opet bune. Neki od njih smatrali su da je cijeli proces natjecanja mlade pjevačice namješten te već prognoziraju da će pobijediti. 

Martina Tomčić savjetovala je mladoj pjevačici da se u karijeri 'ne oslanja na društvene mreže' te ne 'podliježe trendovima', komentirajući tako negativne komentare koje je Antonia Dora i ranije dobivala. 

No bilo je onih kojima je Antonia Dora još jednom dokazala koliko je talentirana i koji smatraju da je zaslužila prolazak dalje.

Francuz oduševio gledatelje

Na društvenim mrežama gledatelji su izražavali nezadovoljstvo i pisali kako je mjesto u finalnoj emisiji zaslužio iluzionist Guy Padarillios.

- Nikad gore emisije. A mislila sam da neće ništa bit gore od prošle. Guy je bio najbolji, ali neće hrvatska ruka zvat za Francuza. Jadno sve skupa - napisala je ogorčena korisnica društvenih mreža.

- Pored onakvog čovjeka. Savršenog mađioničara, iluzionista, zabavljača. Sram vas i stid bilo. Gasi show i internet i državu - napisala je druga nezadovoljna gledateljica.

- Nije fer i ne da mi se više gledati. Pravi, osobni talent u Hrvatskoj ne prolazi, poručujem svim mladim ljudima da odu van jer ovdje nema samostalne budućnosti - poručio je jedan komentator.

Žiri je pohvalio Francuza sa splitskom adresom no gledatelje koji su glasali Guy, čini se, nije oduševio.

Željeli su Mateju umjesto Antonije Dore

U četvrtoj polufinalnoj emisiji 'Supertalenta' saznali smo imena još dvoje finalista. Najviše glasova publike dobio je Pavao Anić, dok su se za prolaz od strane 'žirija 'borili' plesni par Nina i Marin te hooperica Paula koja je na kraju i završila u finalu.

Ipak, gledatelji nisu bili zadovoljni. Naime, dosta njih smatra da je dalje trebala proći pjevačica Matea Bošnjak, a za njezino ispadanje krive - Antoniju Doru Pleško. Odnosno, činjenicu da bi joj Matea bila prevelika konkurencija u završnici showa.

- Ovakav nastup uživo fenomenalne Matee Bošnjak Hrvatska, a i regija nisu vidjeli godinama unazad. SRAMOTA! Posramila je 90% profi pjevačica - napisao je jedan komentator.

- Antonia Dora Pleško u finalu, a Matea nije, vrijeđate nam inteligenciju. Izbacujete sve koji su konkurencija Pleškici kako bi osvojila Supertalent - zaključila je pak druga komentatorica.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život