Obavijesti

Show

Komentari 132

Lopovi su u Kim uperili oružje, vezali ju i zatvorili u kupaonicu

Lopovi su u Kim uperili oružje, vezali ju i zatvorili u kupaonicu
1

Glasnogovornik 35-godišnje starlete kazao je da su petorica razbojnika, prerušena u policajce i naoružana pištoljima, napali Kim između 3 i 4 sata ujutro u stanu u Parizu

VIDEO

Kim Kardashian (35) našla se na meti naoružanih razbojnika koji su upali u njen luksuzni stan u Parizu, javlja Daily Mail.

Petorica razbojnika, prerušena u policajce i naoružana pištoljima, napali su Kim između 3 i 4 sata ujutro u diskretnom, ali luksuznom pariškom apartmanu, kojeg i inače koriste zvijezde i bogataši kada borave u Parizu. I sama Kim već je jednom tamo bila prije njezinog braka s Westom. 

- Kim je potresena, ali nije ozlijeđena - rekao je glasnogovornik starlete.

Posljednje informacije govore kako su petorica pljačkaša u zgradu upala oko 2:30 sati te pod prijetnjom oružjem natjerali noćnog čuvara da im pokaže gdje je Kim odsjela, a zatim su mu vezali ruke i usta te ga ostavili skrivenog u ostavi ispod stepeništa. Kada su upali u Kiminu sobu, uperili su oružje u nju te ju vezali i zaključali u kupaonicu. Objavljeno je da su razbojnici ukrali nakit u vrijednosti 107,2 milijuna kuna. Zasad se piše kako su joj ukradene kutijica za nakit, prsten i dva mobitela od kojih se na jednom nalazi mnogo privatnih informacija, poruka i fotografija. Britanski Mirror piše kako su razbojnici pobjegli na biciklima.

.

S njom u trenutku prepada nije bilo njeno dvoje djece, trogodišnje North i devetomjesečnog Sainta, dok je Kanye West vijest o napadu doznao usred koncerta.

- Žao mi je, imam kriznu situaciju u obitelji. Moram prekinuti koncert - rekao je reper.

Policija ispituje fotografa koji prati Kim od njezinog dolaska u Pariz. On je prije nekoliko dana upao u restoran u kojem je Kardashianka večerala s obitelji, a da bi ušao, prerušio se u policajca.

U vrijeme napada, Kendall Jenner i Kourtney Kardashian, koje nisu odsjele u apartmanu s Kim već u hotelu Peninsula, tulumarile su u noćnom klubu Arc, a čim su čule za napad, došle su u apartman. Po fotografijama se vidi da je Kimin tjelohranitelj u vrijeme napada bio s Kourtney u klubu.

Oko 4:30 Kendall Jenner je izlašla iz apartmana pod policijskom zaštitom. Kim je nakon incidenta unajmila privatni avion i viđena je kako u ponedjeljak rano ujutro odlazi za Ameriku. S njom su bili njezina pomoćnica i tjelohranitelj Pascal Duvier.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 132
VIDEO

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa
KRAJ NATJECANJA

Švicarska pobjednik Eurosonga: Baby Lasagna drugi, a Nemo razbili statuu nakon nastupa

Nemo i pjesma 'The Code' osvojili su najviše bodova žirija, a nakon glasova publike su odnijeli pobjedu

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...
ŠVICARSKI PREDSTAVNICI

Razbila se u sitne komadiće: Nemo su oštetili osvojen trofej nakon pobjede na Eurosongu...

Tijekom izvođenja pobjedničke pjesme došlo je do nezgode i Nemo su razbili osvojenu statuu
Pročitali glasove žirija: Ove države nam nisu dale ni boda
BABY LASAGNA IH NIJE ODUŠEVIO

Pročitali glasove žirija: Ove države nam nisu dale ni boda

Nakon što su pročitali sve glasove žirija, Baby Lasagna je završio na 3. mjestu. Naravno, tim bodovima su potom pribrojali i glasove publike te je na kraju završio na 2. mjestu