Obavijesti

Show

Komentari 20

Napad na Jelenu: Zašto sinovo lice ne pokazuješ na fotkama?

Napad na Jelenu: Zašto sinovo lice ne pokazuješ na fotkama?
13

Pratitelji Jelene Perić ne razumiju zašto skriva dječje lice na društvenim mrežama. 'Moje dijete, valjda smijem odlučivati sama za sebe i za njega?', poručila je hrvatska Kim Kardashian

VIDEO

Influencerica Jelena Perić (28), koju mnogi uspoređuju s reality zvijezdom Kim Kardashian (38), prije dva tjedna rodila je sina Tea, a sretnu vijest su ona i zaručnik Igor Bubnjić (27) objavili na društvenim mrežama. Na Valentinovo je izašla iz bolnice, pa je nakon toga pratiteljima na društvenim mrežama otkrila kako joj je 'legla' nova životna uloga.

Iako često izvještava, više od milijun svojih obožavatelja na Instagramu, kako joj prolaze prvi dani majčinstva, jedna od posljednjih objava naljutila je dio njezinih sljedbenika. Naime, neki su joj poručili da ne razumiju što je sa skrivanjem dječjeg lica na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:45

- Ako želiš sakriti svoje dijete, čemu onda objavljivanje slike? Ili ga pokaži ili nemoj pokazivati - bio je jedan od komentara na koji je reagirala i sama blogerica.

- Ne vidim tu nigdje modu, a i nema se tu što objašnjavati. Pokazat ću ga kad ću to htjeti. Moje dijete, valjda smijem odlučivati sama za sebe i za njega? -  poručila je. Ipak, bilo je više obožavatelja koji su stali na njezinu stranu te istaknuli kako druge ne bi trebalo biti briga kako ona odgaja svoje dijete.

Maleni Teo rodio se mjesec dana prije termina, a Jelena je objasnila zašto je do toga došlo.

- Bubrežni kamenci su prouzrokovali preuranjene trudove. Mjesec dana sam bila u bolnici, nije bilo zabavno - rekla je. Jelena se, kaže, u trudnoći udebljala 20 kilograma.  Prilikom poroda je sve bilo u najboljem redu.

- Trajao je ukupno pet sati i nije mogao proći bezbolnije. Bilo je divno, u šoku sam zapravo koliko je dobro prošlo - kaže Jelena. Igor je bio uz nju cijelo vrijeme.

- Tatica je bio s nama i super je sve to odradio - rekla je Jelena. Inače, Igor je birao ime za njihovo prvo dijete.

Također, prvu noć kad su stigli kući, Jelena je spavala svega sat vremena, ali joj ne predstavlja problem biti budna zbog dječaka. Kako je otkrila, Bubnjić i ona planiraju još djece, a influencerica priželjkuje da iduće bude djevojčica.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu