Obavijesti

Show

Komentari 7

Napokon su se dogovorili: U kolovozu se snimaju 'Prijatelji'

Napokon su se dogovorili: U kolovozu se snimaju 'Prijatelji'
5

Na male ekrane uskoro bi se trebali vratiti Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe i Joey, a svatko od njih mogao bi zaraditi između 2,25 do 2,5 milijuna američkih dolara (između 15 i 17 milijuna kuna)

VIDEO

Glumačka postava legendarne serije 'Prijatelji' dugo je šutjela o snimanju specijalne epizode mnogima omiljene serije, a onda kad su napokon potvrdili nagađanja mnogih, uslijedila je pandemija korona virusa. Neki su pomislili kako će sad zbog toga sve biti otkazano, ali to nije slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO: Prijatelji se vraćaju nakon 16 godina

Pokretanje videa...

01:09

Snimanje je trebalo započeti krajem ožujka, ali je produkcija to zaustavila i odgodila pa je zatim snimanje najranije trebalo krenuti u svibnju. S obzirom na to da ni tada nije krenulo, objavljen je novi datum snimanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nadam se da ćemo moći snimati u kolovozu, ako sve bude dobro i ne bude ranog drugog vala. Ako sve bude na svom mjestu i ako budemo mogli poštovati sve mjere, snimat ćemo ga negdje između sredine i kraja kolovoza - rekla je kreatorica serije Martha Kauffman.

Svoje ideje ekipa je dijelila tijekom karantene iz udobnosti svoga doma preko videopoziva i tako pazeći na socijalnu distancu. Čim je snimanje bilo odgođeno, svi su počeli paničariti jer im je ionako trebalo dugo da se dogovore i da snimanje 'uguraju' u svoj raspored.

 

- Bilo ih je strah da sada svih neće moći okupiti godine ili čak i više. Courteney je automatski dogovorila sastanak preko videopoziva i svi su se uključili i tako razmjenjuju ideje. Sve pokažu producentima i onda raspravljaju i čavrljaju barem dva sata - rekao je izvor. 

Dodao je i kako se svakodnevno čuju i da ih Jennifer Aniston (50), koja je imala 'najgori' raspored od svih, uvjerava da će napraviti sve što je u njenoj moći kako ne bi morali čekati mjesecima na snimanje njihova ponovnog okupljanja. 

- Njihovi razgovori su smiješni i ima urnebesnih materijala za kojeg se nadaju da će moći pokazati javnosti ili u serijalu ili barem putem kratkih isječaka - pojašnjava izvor.

Dakle, na male ekrane uskoro bi se trebali vratiti Rachel, Ross, Monica, Chandler, Phoebe i Joey, a svatko od njih mogao bi zaraditi između 2,25 do 2,5 milijuna američkih dolara (između 15 i 17 milijuna kuna).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje