Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Naša lijepa Miss turizma mota se oko dečka Kylie Jenner

Miss turizma Hrvatske i Miss osobnosti na svjetskom izboru 2013. tri godine živi u Americi i radi kao manekenka. Ulogu u spotu dečka Kylie Jenner dobila je na ulici u Los Angelesu

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell
31 komentara

Ona lascivno puši cigaretu u pripijenoj odjeći i zavodi američkog repera Tygu. Pakoštanka Andrea Jelena Barešić (25) djeluje opako, provokativno i seksepilno, kao prava 'gangsta bitch'.

Foto: BrightSide/Screenshot

Riječ je o novoj pjesmi '$ervin Dat Raww', koja je nedavno objavljena. Miss turizma Hrvatske i Miss osobnosti na svjetskom izboru 2013. tri godine živi u Americi i radi kao manekenka. Ulogu u spotu dečka Kylie Jenner dobila je na ulici u Los Angelesu. Prišla joj je producentica spota i pitala je bi li voljela glumiti u njemu. Andrea je završila turističko-ugostiteljsku školu, ali odmalena je sanjala da će se baviti glumom. Manekenstvo je, smatra, samo stepenica prema tom cilju.

Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Upoznala sam Justina Biebera, 50 Centa i Leonarda di Caprija na after partyju Grammyja - pohvalila se Andrea. Prijatelji iz djetinjstva znaju joj, kaže, reći 'Blago tebi, sve ti je besplatno. Manekenkama je jedini posao da prošetaju pistom'.

- To me uvijek nasmije. Oni koji se ne bave manekenskim poslom ne znaju da agencije uzimaju po 50% od svakog posla, a u Parizu čak i 70%. Od onog što nam ostane same plaćamo stan, hranu i putne karte - opisuje Andrea.

Atraktivna Andrea je kći Mire Barešića, hrvatskog emigranta koji je 1971. u Stockholmu u atentatu ubio tadašnjeg jugoslavenskog ambasadora u Švedskoj Vladimira Rolovića. Barešić se nakon odslužene kazne 1991. vratio u Hrvatsku i priključio Zboru narodne garde u obrani domovine te je ubrzo poginuo. U Tyginu spotu se osim Pakoštanke pojavljuje njena prijateljica, Zagrepčanka Petra Jagodić.

Naši partneri pišu
Message