Obavijesti

Show

Komentari 39

Naša pjevačica pozirala s Anom Brnabić pa komentirala Vučića: 'Jedan je od najzgodnijih Srba'

Naša pjevačica pozirala s Anom Brnabić pa komentirala Vučića: 'Jedan je od najzgodnijih Srba'
3

Zbog pandemije sam gledala vijesti i pratila sve beskrajno i tu se stalno pojavljivao predsjednik, kojeg prije nisam doživljavala. I tako sam gledala i pomislila: ‘O Bože, kako je on meni super’, rekla je pjevačica

VIDEO

Riječka pjevačica Martina Vrbos (37) već neko vrijeme živi u Srbiji sa suprugom Bogoljubom Vidakovićem. Gledatelji ispred malih ekrana mogli su je gledati u popularnoj srpskoj emisiji 'Ami G Show'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, bila je u društvu premijerke Ane Brnabić (46), a Vrbos se gostovanjem u emisiji pohvalila i na društvenim mrežama. Tijekom emisije riječka pjevačica prokomentirala je srpskog predsjednika, Aleksandra Vučića (51).

- Sumanuto sam zbog pandemije gledala vijesti i pratila sam sve beskrajno i tu se stalno pojavljivao predsjednik Vučić, kojeg prije nisam doživljavala. Gledala sam svoja posla. I tako sam gledala i pomislila: ‘O Bože, kako je on meni super’. Suprug i ja uvijek gledamo i on me zove; ‘evo ti ga, tvoj Vučić’. Ljepota se kod mene ne definira izgledom - rekla je.

- Volim stabilnost i takav mi je bio osjećaj kada sam njega gledala. On je meni jedan od trenutačno najzgodnijih Srba - nadodala je Vrbos.

Grand opening of the Extension Studio hair extension salon at a new location, within the Belgrade Waterfront complex.Svecano otvaranje salona za nadogradnju kose Extension Studio na novoj lokaciji, u sklopu kompleksa Belgrade Waterfront.

Također je progovorila o borbi s kilogramima te otkrila da je uspjela smršavjeti više od 50 kilograma.

- Vjerovali ili ne, imala sam 120 kilograma. Možete li zamisliti kakav sam bila lik s takvom kilažom? Sva nešto vesela, kao simpatična, debela, a hoću umrijeti. Cijela ta borba me je promijenila. Ja sam za sedam mjeseci spala na 68 kilograma, ispravila sam zube, operirala sam grudi jer sve je nekako bilo katastrofa. Sada sam baš zadovoljna - za kraj je zaključila riječka pjevačica.

storyeditor/2021-10-20/8.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu