Show

Komentari 0

'Naše nove pjevačice su divnom ženskom energijom unijele u bend novu radost i dinamiku...'

'Naše nove pjevačice su  divnom ženskom energijom unijele u bend novu radost i dinamiku...'

Dora i Karla su vrlo talentirane i sjajno uklopljene u našu malu zajednicu. Izabrane su preko audicija i sretni smo što su s nama rekao nam je Neno i najavio prvi Detourov nakon dužeg vremena

Detour, suvremeni elektro-akustični bend s mnoštvom hitova, u subotu, 12. lipnja ima koncert u Hala Parku u Zagrebu. 

Detour

Stvarno smo sretni i uzbuđeni što sviramo u Hala Parku, iz razloga što nam je to prvi samostalni koncert u proteklih godinu dana. Po prvi puta koncertno predstavljamo nove pjevačice Doru i Karlu, te što smo jedni od prvih izvođača u novom zagrebačkom koncertnom prostoru. Bio sam na jednom od koncerata i radi se o zaista sjajnom prostoru s velikom  pozornicom, zvuk je odličan, atmosfera je festivalska i baš se veselimo, nakon dugo vremena, susretu s najdražom nam publikom u takvom ambijentu - rekao nam je uoči koncerta frontmen Detoura, Nenad Borgudan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

U jeku priprema za koncert, Neno je izdvojio vremena za nas i kratki intervju.

Možete li nam reći nešto više o novim pjevačicama, Dori Mijat i Karli Krmpotić? Kako je došlo do suradnje?

- Dora i Karla su nove vokalistice Detoura, vrlo talentirane i sjajno uklopljene u našu malu zajednicu. Izabrane su preko audicija koje smo organizirali tijekom 2020. i sretni smo što su s nama jer su divnom ženskom energijom unijele novu radost, dinamiku  i šarolikost izražaja.

Radite li na nekim novim projektima? 

- Detour je projekt kojemu sam maksimalno posvećen i u sklopu toga postoji stvarno puno planova,  što iziskuje puno energije i rada… Iako, nedavno sam sa svojim prijateljima i kolegama Ivanom Dečakom i Aljošom Šerićem napisao pjesmu za velikog Masssima. Pjesma se zove 'Putujemo i kad stojimo' i trenutno je jedna od najpuštanijih pjesama u Hrvatskoj što  znači da se publici i urednicima stvarno svidjela, tako da je to jedan divan 'projekt-izlet' u kojem stvarno uživam i koji dalje razvijamo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Kakvi su vam planovi za ljeto, poslovni i privatni?

Želje i planovi su ponovo imati ljeto poput onih prije pandemije. Već imamo nešto dogovorenih koncerata, osim Zagreba (Hala), uskoro smo u Splitu, Rijeci, Šibeniku, Beogradu, Nikšiću, a dosta toga je još u najavama i pregovorima. Što se privatnog dijela tiče, još nismo posloženi, ali vjerujem da ćemo na jedrilicu našeg klavijaturiste Vibora, pa po otocima kao i svake godine.

Koncert u Hala Parku počinje u 20:00 sati, a cijena ulaznice na dan koncerta je 70 kuna.