Obavijesti

Show

Komentari 5

Natalie Portman: Nismo hodali, Moby je jedan stari ljigavac...

Natalie Portman: Nismo hodali, Moby je jedan stari ljigavac...
1

On u memoarima tvrdi da je s glumicom imao romantičnu vezu, a ona da je kao 18-godišnjakinja od njega pobjegla glavom bez obzira. Glazbeniku su tada bile 33 godine

VIDEO

Glazbenik Moby (53) u svojim novim memoarima ""Then It Fell Apart" tvrdi kako je jedno vrlo kratko vrijeme, kada je on imao 33, a ona 20, bio u vezi s glumicom Natalie Portman (37).

Upoznali su se, piše, nakon koncerta u Austinu, zajedno su partijali po New Yorku, i proveli noć zajedno na Harvardu gdje je Portman studirala.

No, sama glumica tvrdi da su to gluposti te da su samo "kratko i površno bili prijatelji jer sam shvatila da je on bio zainteresiran za mene na način na koji nije bilo primjereno".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Uz to Portman tvrdi da je imala 18 godina, a ne 20.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT #MarsAttacks

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

- Neobično mi je da je to okarakterizirao kao hodanje jer ono kratko što sam ga poznavala pamtim ga kao pomalo ljigavog starijeg muškarca. Uz to, tek sam navršila 18. Zanimljivo je da niti on niti njegov izdavač nisu provjeravali podatke, ili se javili radi provjere i potvrde podatak - oglasila se Natalie Portman.

Ona je, naime, bila obožavateljica njegove glazbe i nakon završetka srednje škole otišla je na njegov koncert. 

- Upoznali smo se iza pozornice, a on je rekao "hajmo biti prijatelji". On je bio na turneji, a ja sam snimala film, tako da se može pobrojati na prste jedne ruke koliko smo se puta družili. Osim toga, ubrzo sam shvatila da želi nešto drugo od mene - rekla je Portman.

Moby se na to osvrnuo preko svog Instagrama gdje je napisao kako ga je glumičina izjava "zbunila jer su 1999. zaista kratko hodali, a onda godinama ostali prijatelji.

Sviđa mi se Natalie, poštujem njezinu inteligenciju i aktivizam, ali da budem iskren ne mogu shvatiti zašto bi krivo prezentirala istinu o našoj (istina kratkoj) vezi, koju mogu potkrijepiti i mnoštvom fotografija.

P.S. U potpunosti poštujem to da je Natalie požalila što je hodala sa mnome (i ja bih to vjerojatno požalio) no to ne mijenja našu zajedničku romantičnu povijest.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje