Show

Komentari 2

Nataša Dangubić: Za dobru ulogu ću si propucati ruku

Ulogom u humorističnoj seriji 'Bitange i princeze' Nataša Dangubić nasmijava televizijsku publiku. Trenutačno je na odmoru u rodnom Dubrovniku

24sata: Serija 'Bitange i princeze' popularna je u svim državama bivše Jugoslavije. Jeste li očekivali tako velik uspjeh?
Nikad ne mislim unaprijed kako će se nešto odraziti na publiku niti se to može predvidjeti. To me obično iznenadi. Jako mi je drago i sretna sam što se ljudima sviđa što smo napravili. Mislim da za uspjeh serije najviše možemo zahvaliti televiziji. Malo tko te dođe vidjeti u kazalište.
24sata: Je li vam sličan lik koji glumite i u čemu se s njime možete poistovjetiti?
Lucija mi nimalo nije slična. Ja sam bila šokirana kad me redatelj izabrao za tu ulogu. S vremenom mi je postalo drago što glumim nekog tko nimalo nije kao ja. To je uvijek veći izazov nego glumiti lik koji ti jako sliči. S vremenom smo se Lucija i ja uskladile.
24sata: Kakva je atmosfera na snimanjima? Ima li kakvih anegdota ili zabavnih situacija iza kamere?
Anegdota je bilo milijun, ali ne mogu se sad sjetiti niti jedne. Atmosfera je predivna jer snimamo po cijele dane, a kući nikad nisam otišla s gorčinom.
24sata: Družite li se privatno s kolegama iz serije?
U određenoj mjeri da. Nismo najbolji prijatelilji, ali družimo se, volimo se.
24sata: Na snimanju filma 'Šuma summarum' imali ste nezgodu. Prostrijelili ste si dlan. Kako se to dogodilo?
Bila sam dekoncentrirana i umorna. Dok sam čekala da opalim, držala sam cijev prislonjenu na dlan i opalila. Provela sam šest dana u bolnici i išla na radne terapije kako bih povratila motoriku prstiju.
24sata: Na što biste sve pristali za ulogu? Golotinju, drastičnu promjenu izgleda ili nešto drugo?
Za zadnji film sam ošišala dugu kosu i propucala se, pa što bih više trebala reći. Mislim da sam dala svoj maksimum.
24sata: Koliko vam je bitan fizički izgled i biste li išta mijenjali na sebi?
Ako mislite na plastične operacije, nikad ništa ne bi mijenjala. Nastojim biti zadovoljna sobom i radim na tome. Imam nekih zamjerki, ali na njih se ne osvrćem.
24sata: Što nikad ne biste odjenuli?
Štikle od 12 centimetara.
24sata: Čega se u životu najviše bojite?
Ne usudim se ni izgovoriti od čega strahujem kako se to ne bi dogodilo. Svoje najveće strahove doslovce prešućujem i čuvam u sebi. Jedino želim da su moji najbliži zdravi. Sitni strahovi su mi vožnja uz provaliju, plivanje u dubokome moru i slično.
24sata: Kako zamišljate idealan odmor?
Na Lopudu. Ondje se kupam s kćeri, navečer glumim na Dubrovačkim ljetnim igrama. U kolovozu ću s Radom Šerbedžijom na Brijunima glumiti u “Kralju Learu”.


NAKON VJENČANJA VIŠE NE SURAĐUJU PROFESIONALNO
Nataša je u braku s kazališnim redateljem Bobom Jelčićem. Otkako su u vezi, više ne surađuju profesionalno. Imaju kćer Lolu (3), a glumica kaže da bi se razveselila još jednom djetetu. Nataša kaže da kod kuće rijetko razgovaraju o poslu, ali ističe kako joj je suprug najstroži kritičar, do čijeg joj je stručnog mišljenja najviše stalo.

NE ŽELI GOVORITI O VARŠAVSKOJ
Natašina Majka u braku je s Tomislavom Horvatinčićem. Nataša ne želi govoriti o projektu Cvjetni trg koji je uznemirio kolegicu Uršu Raukar.

Najčitaniji članci