Show

Komentari 14

Nataša je ljubila ginekologa pa slikara, a završila s ortopedom

Nataša je ljubila ginekologa pa slikara, a završila s ortopedom

Nataša je sreću pronašla s ortopedom Nenadom s kojim sada ima sina Tonija. Ovo joj nije prvi brak. S voditeljom Joškom Lokasom bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu vjenčali. Rastali su se nakon godinu i pol

Za hrvatsku glumicu Natašu Janjić prošla je godina bila puna iznenađenja. Osim po glumačkim ulogama Splićanka je imala zanimljiv ljubavni život sve dok se krajem 2018. u tajnosti nije vjenčala s ortopedom Nenadom Medančićem, a sad je napunila 38 godina.

Njihova je romansa započela 2017., a par su upoznali supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nataša je Marijanina dugogodišnja bliska prijateljica, baš kao što je Nenad Matejov najbolji prijatelj. Nataša je vezu  od javnosti sakrila tako da je često izbivala iz Hrvatske.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Bilo je ljeto, povukla se iz javnosti i provodila vrijeme s Nenadom. Putovali su po Španjolskoj i Portugalu i tamo shvatili da su stvoreni jedno za drugo. Nekoliko mjeseci nakon povratka u Hrvatsku par se vjenčao. Supružnici su u veljači dobili sinčića Tonija. Sad se na Instagramu pohvalila kako joj je upravo ova godina bila najljepša. 

- Nisu čestitke prazne riječi! Tridesetosma obljetnica mog dolaska na svijet danas i sve su se ostvarile! Najsretniji ikad! Pune ruke darova i puno srce! Volim vas, čestitari! - napisala je Nataša. 

Prije Nenada Nataša je ljubovala sa slikarom i grafičkim dizajnerom Perom Mrnarevićem (42). Par je početkom listopada 2017. godine prošetao Zagrebom držeći se za ruke čime je potvrdio vezu. Prvu zajedničku fotografiju glumica je objavila na društvenoj mreži uslikavši dečka kako joj veže cipele.

- Džentlmen je muškarac na usluzi ženi s osmijehom - napisala je pokraj fotografije. Janjić je prije slikara bila u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem. Par se upoznao 2016. na vjenčanju voditeljice Nevene Rendeli i direktora fotografije Maka Vejzovića, a prekinuli su nakon manje od godinu dana veze. 

Splićanka nikada nije htjela komentirati svoje veze kao ni njezini odabranici. Janjić se prijašnjih godina povezivalo s glumcima Goranom Bogdanom (39) i Petrom Strugarom (31), a 2016. je ljubovala sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem.

Marko i Nataša upoznali su se kada se ginekolog vratio iz Londona, gdje je gradio karijeru. Nataša i zagrebački liječnik prekinuli su nakon godinu dana veze. Vijest je potvrdila i sama glumica, no nije željela ništa više komentirati.

- Ne želim da me ikad više pitate o Nataši - rekao je Kisić nakon prekida, a po tonu njegova glasa dalo se naslutiti kako par nije ostao u dobrim odnosima. 

S voditeljem i televizijskim producentom Joškom Lokasom (48) bila je četiri godine u vezi dok se 2012. nisu vjenčali. Rastali su se nakon godinu i pol te ni ovaj ljubavni odnos nije prošao bez drame.

Naime,  2009. Nataša je radila na filmu 'Kenjac' redatelja Antonia Nuića tijekom kojeg su njih dvoje započeli ljubavnu vezu. Kad je došao red na premijeru filma, ona se nije se pojavila, a nagađanja su odmah krenula. Tada se vjerovalo da je razlog treća strana, točnije oženjeni Joško Lokas s kojim je Nataša prevarila Antonia. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci