Obavijesti

Show

Komentari 25

Natjecateljice 'Ljubavi na selu' se žele dokazati i u nogometu

Natjecateljice 'Ljubavi na selu' se žele dokazati i u nogometu
2

NISU POZVALE JOVICU: Bivše natjecateljice showa ‘Ljubav je na selu’ već su pobjeđivale na turnirima, a ovaj put žele slaviti uz Nikolinu Cvek

VIDEO

Sandra Škrinjar (30) neobičnim potezom odlučila je okupiti natjecatelje iz showa “Ljubav je na selu”. Bivša natjecateljica pozvala je kolege s kojima je sudjelovala u natjecanju na turnir u nogometu. Okupljanje je zakazala krajem rujna na nogometnom igralištu u Petrinji, a bivši natjecatelji druženje će nastaviti uz nastup Nikoline Cvek (26).

- Do ideje da odigramo nogometnu utakmicu došla sam jer sam se sjetila da bismo bivše natjecateljice showa i ja mogle malo trenirati - rekla nam je Sandra.

Frizerka je otkrila da je nekoliko puta u osnovnoj školi i vikendom znala zaigrati nogomet iz zabave, a kako kaže, voli ga i danas. Uz Sandru, tu je Lucija Radošević, koja voli također nogomet. Bivše natjecateljice već su odigrale dvije utakmice na turniru u blizini Siska i pobijedile su mušku ekipu.

Djevojke pobjeđuju


- Naravno da smo osvojile prvo mjesto jer smo ‘nakantale’ muške ekipe, a sudac nam je ipak malo pomogao, pa smo na penale pobijedile - izjavila je Sandra, koja s prijateljicama nije imala pripreme nego su se okupile da zaigraju nogomet i da pokažu muškima da nisu samo oni za nogomet. Iako je na prijašnjim turnirima padala kiša, djevojke nisu zaboravile proslaviti svoju pobjedu. 
- Kiša je otjerala dosta gostiju koji su gledali utakmicu, no mi smo pobjedu slavile ispod šatora uz pjesmu - kaže Sandra.

Djevojke su osvojile Petrinjsku strucku, poznatiju kao vrč u kojem se može čuvati vino, a nadaju se i novoj pobjedi krajem rujna. 
- Jedva čekam i nadam se da ćemo i ovaj put uspjeti pobijediti dečke - rekla je Sandra. Vjeruje da će ovaj turnir biti bolji nego prijašnji jer su u goste pozvale Nikolinu, koja je nakon showa javnost odlučila zabavljati glazbenim nastupima diljem Hrvatske.


- Za Nikolinin nastup imamo pripreme, no sve ostale detalje u vezi s njezinim nastupom još ne mogu odati - kaže frizerka, koja nam je otkrila i da Nikolina ne želi da na njen nastup dođe Josip Ćiritović Jovica (34).

Na druženje će od bivših natjecatelja, kako nam Sandra kaže, doći Dario Gašparić, Valentina Curić, Vatroslav Tijan, Monika Milinković, Denis Rumca, Nadin Jurić, Ivona Hlevnjak i Tanja Mamić.

Žene bi se voljele dokazati u nogometu

Sandra želi da s natjecateljicama iz showa nastavi trenirati i nakon nogometnog turnira te da se njihova ženska nogometna postava održi godinama. Prije je igrala nogomet u osnovnoj školi, a znala je i vikendom zaigrati. Najviše uživa kad njen tim pobijedi.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti