Show

Komentari 96

Navodni ljubavnik Anite Lovren dobio je mjesec dana pritvora

Navodni ljubavnik Anite Lovren dobio je mjesec dana pritvora

U popodnevnim satima Torbić je ispitan pred Državnim odvjetništvom. On i njegov otac Damir privedeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode

Navodni ljubavnik Lovrenove supruge, Dario Torbić (25) uhićen je u utorak u 11.50, a danas u 14 sati ispitan je pred Državnim odvjetništvom. S njime je na policiji završio i njegov otac Damir (48), a privedeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode.

DORH nakon što ih je saslušao dao je prijedlog istražnom sucu za 30 dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac je za Darija prihvatio spomenutu mjeru jer je navedeni prije počinio kaznena djela zbog kojih je bio osuđivan, dok je otac Damir pušten.

Britanski tabloid The Sun otkrio je šokantnu pozadinu koja stoji iza navodne ljubavne afere Anite Lovren (27). Aniti se dodvoravao Torbić s namjerom da se domogne pola bogatstva Dejana Lovrena (27), koje bi Anita dobila nakon razvoda. Dario se tako, navodno, htio dokopati 3,5 milijuna funti.

Njegov plan otkrila je prijateljica Lovrenove supruge, Anita Dražić britanskom tabloidu The Sun. Ona je, tvrdi, htjela upozoriti nogometaševu suprugu o Darijevu planu. Torbić je saznao da se Dražić želi 'izlanuti' te ju je, piše The Sun, oteo usred bijela dane i odveo u šumu i tamo joj prijetio pištoljem.  

Najčitaniji članci