Obavijesti

Show

Komentari 33

Ne ide joj: Mijo ju je 'otkantao' zbog Nuše, a Adam zbog Goge

Ne ide joj: Mijo ju je 'otkantao' zbog Nuše, a Adam zbog Goge
15

Mijo joj se svidio na prvu, a Adama je odbijala tijekom cijelog showa. No, ni s jednom joj nije uspjelo ostvariti ljubavnu vezu, a u oba slučaja njezine muškarce 'preotela' joj je druga žena

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolinini frajeri: Za Mijom je pustila suzu, a muža jedva ljubi

'Kraljica realityja' uskoro bi joj mogao biti novi nadimak, ukoliko se odluči okušati u još nekom showu. Zagrepčanka Nikolina Tutić (31) dosad je sudjelovala u 'Gospodinu Savršenom' i 'Braku na prvu'. No, ni u jednom od njih se nije proslavila. Ljubav koju je putem realityja željela pronaći svaki put bi joj izmaknula.

“Brak na prvu” RTL

U showu 'Gospodin Savršeni' borila se za srce Mije Matića (28). Ona je bila prva od djevojaka koju je Mijo u showu poljubio, što joj je imponiralo. No, 'košaricu' je od njega dobila u polufinalu showa. Tada su se za njega borile, osim Nikoline, Nuša Rojs (28) i Mihaela Muhvić

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na ceremoniji u polufinalu Nuša je dobila prvu ružu, druga je pripala Mihaeli i tako je Nikolina ostala bez svog 'Gospodina Savršenog'.

- Stvarno si predivna osoba i mislim da zaslužuješ najbolje i da ćeš to pronaći izvan ovog showa - rekao joj je Mijo, a Nikolina mu je poručila da zna koliko vrijedi.

- Glavu, gore, idemo doma. Znam koliko vrijedim i mislim da to samo Mijo može požaliti, a ne ja. Hvala lijepo i doviđenja! - zaključila je tada. Naposljetku, Mijo je u finalu odabrao Nušu.

Potom se Nikolina okušala u showu 'Brak na prvu', u koji je, kako je više puta naglasila, ušla s velikim očekivanjima. Na kraju se razočarala, jer su je stručnjaci spojili s Adamom Kromerom (33) koji joj se od početka nije svidio. Bila je hladna, naglašavala je kako između njih nikada neće biti ništa više od prijateljstva, no Adam se i dalje trudio.

Kada je odlučila 'okrenuti ploču' i posvetiti se Adamu, otvoriti se i pružiti priliku sebi i njemu, tada je on zahladio. Na posljednjoj ceremoniji oboje su odlučili kako ipak njihova veza ne vodi nigdje te su se rastali. No, i u ovom showu Nikolini je njezinog gospodina 'preotela' druga. 

U posljednjoj epizodi Adam je priznao kako je u vezi s drugom sudionicom showa, Gordanom Marelli (39). Nikolina nije bila začuđena.

- Ako je u pitanju ljubav, želim im svu sreću - poručila im je.

Već je prethodno ispitivala Adama sviđa li mu se Goga, kada je on njoj priznao kako je primijetio da je 'bacila' oko na njega. Nikolinino pitanje je negirao, govoreći kako ga fizički ne privlači. No, čini se kako je ipak bilo suprotno. Adam je podršku i ljubav pronašao u Gogi.

Oba showa će joj, kaže Nikolina, ostati u lijepom sjećanju jer je proživjela nove avanture i sklopila prijateljstva. No, ne može se odlučiti koji dečko joj je zgodniji - bivši suprug u 'Braku na prvu' Adam ili neosvojivi Mijo.

- I Mijo i Adam imaju svoje čari, teško je reći 'tko je bolji frajer' jer je svatko poseban na svoj način i imam dobro mišljenje o njima - rekla je Nikolina, koja se od showa nije čula sa 'Savršenim' i ne zna što on kaže na njezino sudjelovanje u novom realityju.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dejan suznih očiju, a Adam je priznao: Krenulo je od teretane

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina Tutić 01:09

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...