Obavijesti

Show

Komentari 0

Ne propustite trostruku punk poslasticu ovog petka u Klubu

Ne propustite trostruku punk poslasticu ovog petka u Klubu
1

Bend iz Zagreba i Bezbeli Apstraklije iz Sarajeva promovirat će svoje nove albume, a u žestokoj svirci pridružit će im se Street Eaters punk/truewave duo iz Oaklanda

VIDEO

Da Pičke vrište imaju novi album svima je jasno, a stvar se pročula i po cijelom svijetu. Iz Amerike se javio bend Street Eaters koji jedva čeka svirati s njima, a novi album su s bendom odlučili promovirati i sarajevski Bezbeli Apstraklije. Mjesto radnje je naravno Klub.

Pičke Vrište ( Zagreb) 

Pičke su brzi melodični punk na hrvatski način. S radom su startali 2011. godine, a početnu ideju za bend donose Ivek (gitara/vokal) i Fićo (bubanj). Nakon par održanih proba bendu se pridružuju Raši (bas/vokal) i Cogi (ex lead vokal) te bend u toj postavi djeluje godinu dana i snima svoj prvi demo. Nakom toga su uslijedile prve svirke po Zagrebu i legendardno gostovanje u Vrbovcu s Gužvom. 

Sa svirkama bend okuplja sve veći broj fanova i svakim koncertom postaju uvjereniji da melodični punk u Hrvata nije iščeznuo. Do velikog prevrata u bendu dolazi dolaskom drugog gitariste Nine i odlaskom Cogija kao lead vokala, a Ivek preuzima kormilo za mikrofonom. Trenutno su u fazi mixanja albuma prvijenca kojeg ćemo čuti upravo u Klubu.

Bezbeli Apstraklije (Sarajevo)

Bend je počeo sa radom u Sarajevu “kad se pare mačke”, tj u drugom mjesecu 2014.”B.A.” su osnovali Haris Ljumanović, Haris Kadenić I Berin Tuzlić koji su na početku imali ideju da se zovu tri Harisa, međutim zbog velikog administrativnog državnog aparata kroz koji bi morao proći Berin zbog promjene imena u Haris odustali od tog imena i nazvali se po atmosferi življenja u Sarajevu.

Ono što krasi ovaj bend to je rad, a za jako kratko vrijeme su isproducirali i kreirali vizualni identiten svog albuma prvijenca. Album prvijenac Bezbeli Apstrakija 25. rujna je ugledao svjetlost dana u izdanju eminentnog regionalnog izdavača Croatia Records.

Street Eaters (Oakland, California)

Street Eaters je punk/truewave duo iz Oaklanda, Kalifonije s zvukom koji odjekuje energijom i idealima Washingtona i Olympie ranih devedesetih godina gdje je začet feministički underground punk-rock pokret "Riot grrrl". Bend čine Megan March Mink na bubnjevima i vokalu i John No na basu i vokalu. Njihov ovogodišnji album Blood::Muscles::Bones izdan za Contraszt! Records je opisan kao dobrodošao povratak u glazbenu eru između punka i new wavea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga