Obavijesti

Show

Komentari 75

Ne skrivaju ništa: Golotinja u 'Igri prijestolja' koja se pamti

Ne skrivaju ništa: Golotinja u 'Igri prijestolja' koja se pamti
5

Ako je vjerovati časopisu GQ, popularna serija 72 je puta do sada pokazala eksplicitnu golotinju i seks. No neki od tih prizora svakom su fanu ostali zauvijek u sjećanju

VIDEO

Cesrsei i 'hod srama'

Jedna od najistaknutijih scena u svim sezonama popularne serije prikazuje Cersei Lannister kako gola 'kao od majke rođena' hoda ulicama Kraljevog Grudobrana dok ju masa ljudi gađa trulim povrćem i voćem, pljuje po njoj i vrijeđa ju. Uz sve to, iza nje hoda svećenica koja zvoni zvonom i viče 'Sramota!'. Glumica Lena Heady koja glumi Cersei za tu je scenu uzela dvojnicu jer je tada bila trudna. 

Melisandre pokazala svoj pravi izgled

Svećenica je u prvoj epizodi šeste sezone skinula sve sa sebe, kao i svoju ogrlicu. U jednom trenutku vidimo njeno mlado, utegnuto tijelo, a u drugom, pred očima gledatelja pojavljuje se jako stara žena koja se s tužnim prihvaćanjem gleda u ogledalo. 

Drogo skida Daenerys 

'Majka zmajeva' našla se na milost i nemilost vođe ratnog plemena Khala Droga. U prvoj epizodi prve sezone, Drogo prisilno razodijeva Daenerys, nakon čega ju siluje. Mnogima se ta scena urezala u pamćenje. 

Povratak Jona Snowa 

Doslovno u posljednjoj sekundi druge epizode šeste sezone, Jon Snow, za kojeg se smatralo da je mrtav, otvara oči. Jon gol golcat leži na stolu dok svećenica Melisandre na njemu radi obred. Scena koja je prethodila 'uskrsnuću' razvijala se polako i pokazala nam gotovo svaki djelić Jonovog tijela. 

Kralj Joffrey muči prostitutke

U jednoj od scena na koji su oni slabije želuca morali zažmiriti, jedan od najomraženijih likova u seriji, ali i u povijesti TV-a uopće, kralj Joffrey iživljava se nad dvjema prostitutkama. 

Oberyn i Ellaria u bordelu

Dok se Ellaria zabavljala s ženskom prostitutkom, Oberyn je poželio usluge Olyvara. Scena biseksualne orgije jedna je od najpoznatijih u seriji. 

Littlefinger podučava prostitutke

Dvije gole prostitutke jedna drugu zadovoljavaju na krevetu, dok vlasnik bordela stoji u kutu sobe, pažljivo ih promatra te im diktira što da rade i komentira njihove tehnike ne bi li ih naučio da budu što bolje s njegovim klijentima. 

Missandei i Sivi Crv vode ljubav

Nakon što su priznali što osjećaju jedno prema drugome, par se prepustio strastima. No Sivi Crv, zapovjednik Neokaljanih, potpuno je kastriran, pa ju je oralno zadovoljio. 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...