Show

Komentari 15

'Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim da se više ne ponovi'

'Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim da se više ne ponovi'

Ivana Banfić živi svega tri kilometra od epicentra jučerašnjeg razornog potresa. U strahu je i govori kako je ovo najstrašnije iskustvo koje je ikada doživjela

Pjevačica Ivana Banfić (51) sa suprugom i sinom živi u Staroj Drenčini, nedaleko od Petrinje i epicentra nekolicine snažnih potresa koji su pogodili središnju Hrvatsku ovog tjedna. Traume koje su proživjeli su vidljive.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne spavam, u šoku sam, bojim se i molim se da se ovo više ne ponovi. Nikada. Pomozite ljudima iz ovih sela. Šaljem nam svima blagoslov i mir - napisala je Banfić u noćnim satima uz popis sela s područja pogođenog razornim potresima.

Potres se osjetio u cijeloj državi i u ovom dijelu Europe, a uzeo je i ljudske žrtve. Mnogi među onima koji su se zatekli na pogođenom području trebaju pomoć, a mobilizirana je podrška iz svih krajeva zemlje. 

- Mi smo svi dobro, živi i u komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo je najstrašnije iskustvo u životu. Popadali su nam crjepovi s krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju. Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku jer hitne pomoći ne stižu doći po sve - objavila je po udaru Banfić.

POGLEDAJTE KAKO CRKVA U ŽAŽINI IZGLEDA DAN NAKON POTRESA:

Najčitaniji članci