Show

Komentari 3

Nećak Rickyja Martina odustao je na ročištu od optužbi za incest

Nećak Rickyja Martina odustao je na ročištu od optužbi za incest

Privremena zabrana prilaska istječe u četvrtak i neće se produljivati, a izdana je 1. srpnja u skladu s portorikanskim Zakonom o sprječavanju i intervenciji kod nasilja u obitelji

Nećak portorikanskog glazbenika Rickyja Martina (50), Dennis Yadiel Sanchez, odustao je od optužbi za incest, piše NBC

POGLEDAJTE VIDEO:

Glasnogovornik suda izjavio je kako je Dennis dobrovoljno odustao od pokretanja slučaja te da je sudac ukinuo privremenu zabranu prilaska.

- Na virtualnom sudskom ročištu nećak je dobrovoljno odustao od optužbi i rekao je da mu više ne treba nalog za zaštitu - rekao je glasnogovornik. 

Privremena zabrana prilaska istječe u četvrtak i neće se produljivati, a izdana je 1. srpnja u skladu s portorikanskim Zakonom o sprječavanju i intervenciji kod nasilja u obitelji, nakon što je nećak potvrdio da je imao romantičnu vezu s Martinom i da sad strahuje za svoju sigurnost.

Obojica su prisustvovala virtualnom ročištu koje nije bilo otvoreno za javnost. Martinov odvjetnik izjavio je kako je glazbenik spreman izravno se obratiti sucu na slušanju i zanijekati seksualni i romantični odnos sa svojim nećakom. Da je došlo do tužbe, Ricky je također namjeravao osporiti optužbe da je uhodio i maltretirao svog nećaka Dennisa.

Podsjetimo, Dennis je Rickyja optužio za psihičko i fizičko maltretiranje koje se odvijalo tijekom njihove sedmomjesečne veze.  Martinov glasnogovornik već je prve navode o zlostavljanju i incestu nazvao lažnima, a oglasio se i odvjetnik. On je također negirao sve optužbe.

- Ricky Martin, naravno, nikada nije bio - i nikada ne bi bio - upleten u bilo kakvu seksualnu ili romantičnu vezu sa svojim nećakom. Ideja nije samo neistinita, nego je i odvratna. Svi se nadamo da će ovaj čovjek dobiti pomoć koja mu je hitno potrebna. Ali, najviše od svega, veselimo se odbacivanju ovog groznog slučaja čim sudac počne sagledavati činjenice - izjavio je glazbenikov odvjetnik Martin Singer.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci